Verjo B.V.

Logo Verjo BVVerjo BV
www.verjo.nl

VERJO is in 1983 begonnen met de uitgave van 1 boek. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot een vijftigtal boeken en tientallen cd-roms die bijna elk gebied van verkeer en vervoer over de weg bestrijken.
Verder staat VERJO bekend als leverancier van duurzame lesaccessoires voor de rijschoolhouder.

Alle producten, zowel de boeken, cd-roms en leermiddelen worden door VERJO zelf ontwikkeld. De grote kracht achter VERJO is een enthousiast team van vaste krachten en specialisten die samen streven naar het best mogelijke resultaat. Het streven van VERJO is dan ook om de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u leesbaar, helder en bovendien begrijpbaar te maken. Want, laten we duidelijk zijn, wij willen ook graag dat u slaagt!

VERJO biedt meer dan alleen lage prijzen en een breed assortiment. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van onze producten. Bij VERJO staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Mede dankzij het goed luisteren naar opmerkingen van opleiders en leerlingen zijn wij telkens weer in staat gebleken onze producten in kwaliteit te verbeteren. En om duurzame producten af te leveren worden alle producten ontworpen en gemaakt met de modernste technieken.
In samenwerking met Verjo BV zijn de Partners in Progress tot stand gekomen, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina over de Partners in Progress.