Archief Services - Flexpulse Rijschoolsoftware

Archives

screenshot cbr

Synchronisatie CBR ook met uw iPhone

De rijschoolsoftware PlanRijles synchroniseert automatisch met het CBR Top Internet systeem. Hierdoor worden automatisch alle gemachtigde leerlingen aan je leerlingenadministratie toegevoegd. Daarnaast worden alle ingeplande examens en tussentijdse toetsen in de planning van de juiste instructeur geplaatst. Ook de uitslag van de examens en toetsen worden via de top internet koppeling met PlanRijles gesynchroniseerd. Na het examen heb je direct inzage hoe je leerling op de verschillende onderdelen heeft gescoord.
screenshot leerling

Contact via e-mail, sms en WhatsApp

Met de rijschoolsoftware van Flexpulse kun je eenvoudig contact onderhouden met je leerlingen via e-mail, sms en WhatsApp. De WhatsApp functie is ook te gebruiken door het personeel op kantoor. Zij kunnen via de eigen computer berichten verzenden naar leerlingen.
screenshot facturen

Facturen verzenden, splitsen en plannen

Binnen Flexpulse PlanRijles is het mogelijk om op diverse verschillende manieren facturen te splitsen. Je kunt dit doen door een factuur klaar te zetten om te verzenden in de toekomst, maar ook  op data, op aantal lessen of op aantal lesminuten. Het is ook mogelijk een factuur klaar te zetten om later automatisch te versturen. Het splitsen van facturen is hierdoor letterlijk kinderspel geworden. Daarnaast heb je binnen PlanRijles de beschikking over een compleet offertesysteem waarmee je met een druk op de knop een offerte kunt omzetten naar een factuur. Mocht er onverhoopt een factuur gecrediteerd moeten worden, dan is dit ook binnen een paar muisklikken geregeld.
screenshot dagrooster

Onderweg plannen, factureren en meer

Als je onderweg bent is het belangrijk om exact dezelfde zaken te kunnen aansturen als op kantoor. Met de rijschoolsoftware van Flexpulse heb je exact dezelfde functionaliteit beschikbaar op al jouw apparaten. Informatie wordt live bijgewerkt op computers, telefoons en tablets. Dit maakt het aansturen van je rijschool een stuk eenvoudiger.
screenshot dashboard

Uw administratie overal beschikbaar

Je kunt met dit flexibele rijschoolsoftwarepakket zowel thuis, op kantoor en/of onderweg werken. Voor Android, iOS en Huawei zijn er apps beschikbaar. Op andere mobiele apparaten gebruik je de webversie van PlanRijles. Wat betreft de veiligheid van je administratie zit je bij Flexpulse goed: onze systemen zijn dubbel uitgevoerd binnen verschillende grote serverparken in Nederland, en draaien op fysiek verschillende locaties. Wanneer er storing is in serverpark A, worden de taken automatisch overgenomen door servers in serverpark B. Hierdoor kun je altijd door met jouw administratie.
screenshot rooster toepassen

Beschikbaarheid rooster toepassen

Op een eenvoudige manier kun je een lesrooster toepassen op dagen dat je rijles wil geven. Lesroosters zijn onafhankelijk van de instructeur aan te maken en je kunt zoveel lesroosters creëren als je nodig hebt. Naast dagroosters kun je ook week- en tweeweeks-roosters aanmaken. Hierdoor kun je jouw agenda en die van je instructeurs automatisch bijwerken en weet je altijd waar je aan toe bent.
screenshot facturatie

Facturatie en Betalingen

Je kunt eenvoudig facturen sturen naar al jouw contacten. Desgewenst kun je facturen inplannen, opdelen of direct versturen. Ook deelbetalingen behoren tot de mogelijkheden. Als betaalmethode kun je kiezen voor contant, PIN, iDeal, maar je kunt dat indien nodig zelf aanpassen. Daarnaast wordt het logo van je rijschool op de uitgaande facturen geplaatst. De facturatie is geheel flexibel. Bij het opsplitsen van facturen in delen kan worden ingegeven op welke manier dat moet: splitsing op data, splitsing op gereden lesminuten en splitsing op gereden aantal lesuren.
screenshot weekview

Agenda en Planning – Weekoverzicht

 

screenshot examens

Examenoverzicht, direct vanuit CBR

 

screenshot dagview

Agenda en Planning – Dagoverzicht