Tarieven - Flexpulse Rijschoolsoftware voor uw rijschool

Alles voor één vast bedrag per maand

Aanbieding Rijschoolsoftware 50 procent korting

Rijschoolsoftware voor slechts
€ 39,95 per maand

We bieden een alles-in-een pakket voor een maandelijks bedrag van € 39,95 per instructeur, inclusief toekomstige updates en toegang tot alle functionaliteiten. Het lage tarief maakt PlanRijles geschikt voor zowel grote als kleine rijscholen. Met deze rijschoolsoftware is het vanaf 4 instructeurs mogelijk korting te krijgen op dit maandbedrag.
Om alles helder te houden biedt Flexpulse jou een totaaloplossing in slechts één pakket. Dit houdt in dat wanneer je voor onze rijschoolsoftware kiest, de totale administratie is geautomatiseerd. Je hoeft bij ons dus geen extra modules en/of aanvullende pakketten aan te schaffen, we bieden u een compleet, helder en gebruiksvriendelijk totaalproduct.

Daarnaast kun je geautomatiseerd SMS berichten versturen naar je leerlingen. Dit is mogelijk vanaf €0,08 per bericht. Bundels zijn onbeperkt houdbaar.

*Alle vernoemde tarieven op deze pagina zijn inclusief helpdesk ondersteuning en toekomstige updates maar exclusief btw.

macbook pro mockup placed on a vintage wooden table wide(1)

Bespaar met PlanRijles

Wist je dat je met het Planrijles systeem maar liefst minimaal 5 uur per week kunt besparen?
Je bespaart o.a. tijd op:

•  ’s Avonds leerlingen bellen
•  Afspraken inplannen
•  Facturen handmatig opstellen en versturen
•  Betalingen controleren op de bank

 

Stap gratis over aktie

Dit gaat nagenoeg automatisch door middel van Planrijles. Je stelt de gegevens slechts één keer in en met één druk op de knop verstuur je bijvoorbeeld een factuur naar de leerling. Dat betekent dat je ongeveer 5 uur per week extra rijles kunt geven. En dat betekent natuurlijk meer omzet en meer winst. Ook je boekhouder/ster zal minder tijd nodig hebben voor het verwerken van je administratie, en natuurlijk is het systeem ook nog volledig aftrekbaar, je kunt deze kosten immers als bedrijfskosten opvoeren bij de belastingdienst.

Geen vast contract maar gewoon maandelijks opzegbaar

Wij hebben vertrouwen in ons product en gaan er dus ook van uit dat we ongeacht je huidige werkwijze de juiste partner voor jou zijn. Blijkt onze rijschoolsoftware toch niet de juiste oplossing voor je te zijn, dan is het gewoon maandelijks opzegbaar.
Mocht je om welke reden dan ook willen opzeggen dan is dit gewoon per maand mogelijk. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Zolang je bij ons klant bent kun je gebruik maken van alle functionaliteit, waaronder de koppeling met CBR Top Internet, koppeling met iDEAL, en mobiele apps voor zowel jouw leerlingen als instructeurs. Hiervoor worden dus geen extra kosten gerekend. Voor een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden kun je de functionaliteitenpagina bekijken.

 

girl showing something in imac mockup to coworker a16266(3) kopie

Prijzen Licenties

Fulltime licentie € 39,95
Parttime licentie € 24,95

Parttime licenties

Flexpulse rijschoolsoftware werkt met parttime licenties voor startende rijscholen en medewerkers die 20 uur per week of minder werken.

De rechten voor deze parttime medewerkers zijn vrij instelbaar, hierdoor is het zelfs mogelijk administrator rechten toe te kennen aan een parttime licentie, ideaal voor startende rijscholen of parttime medewerkers binnen uw rijschool.

Google Play klein
appstore klein

Probeer PlanRijles zelf