Tarieven - Flexpulse Rijschoolsoftware voor uw rijschool

Alles voor één vast bedrag per maand

Aanbieding Rijschoolsoftware 50 procent korting
Stap gratis over aktie

Rijschoolsoftware voor slechts
€ 39,95 per maand

We bieden een alles-in-een pakket voor een maandelijks bedrag van € 39,95 per instructeur, inclusief toekomstige updates en toegang tot alle functionaliteiten. Het lage tarief maakt PlanRijles geschikt voor zowel grote als kleine rijscholen. Met deze rijschoolsoftware is het vanaf 4 instructeurs mogelijk korting te krijgen op dit maandbedrag.
Om alles helder te houden biedt Flexpulse u een totaaloplossing in slechts één pakket. Dit houdt in dat wanneer u voor onze rijschoolsoftware kiest, de totale administratie is geautomatiseerd. U hoeft bij ons dus geen extra modules en/of aanvullende pakketten aan te schaffen, we bieden u een compleet, helder en gebruiksvriendelijk totaalproduct.

Daarnaast kunt u geautomatiseerd SMS berichten versturen naar uw leerlingen. Dit is mogelijk vanaf €0,08 per bericht. Bundels zijn onbeperkt houdbaar.

*Alle vernoemde tarieven op deze pagina zijn inclusief helpdesk ondersteuning en toekomstige updates maar exclusief btw.

Bespaar met PlanRijles

Wist u dat u met het Planrijles systeem maar liefst minimaal 5 uur per week kunt besparen?
U bespaart o.a. tijd op:

•  ’s Avonds leerlingen bellen
•  Afspraken inplannen
•  Facturen handmatig opstellen en versturen
•  Betalingen controleren op de bank

Dit gaat nagenoeg automatisch door middel van Planrijles. U stelt de gegevens slechts één keer in en met één druk op de knop verstuurt u bijvoorbeeld een factuur naar de leerling. Dat betekent dat u ongeveer 5 uur per week extra rijles kunt geven. En dat betekent natuurlijk meer omzet en meer winst. Ook uw boekhouder/ster zal minder tijd nodig hebben voor het verwerken van uw administratie, en natuurlijk is het systeem ook nog volledig aftrekbaar, u kunt deze kosten immers als bedrijfskosten opvoeren bij de belastingdienst.

Geen vast contract maar gewoon maandelijks opzegbaar

Wij hebben vertrouwen in ons product en gaan er dus ook van uit dat we ongeacht uw huidige werkwijze de juiste partner voor u zijn. Blijkt onze rijschoolsoftware toch niet de juiste oplossing voor u te zijn, dan is het maandelijks opzegbaar.
Mocht u om welke reden dan ook willen opzeggen dan is dit gewoon per maand mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Zolang u bij ons klant bent kunt u gebruik maken van alle functionaliteit, waaronder de koppeling met CBR Top Internet, koppeling met iDEAL, en mobiele apps voor zowel uw leerlingen als instructeurs. Hiervoor worden dus geen extra kosten gerekend. Voor een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden kunt u de functionaliteitenpagina bekijken.

Tarieven Rijschoolsoftware

Prijzen Licenties

Fulltime licentie € 39,95
Parttime licentie € 19,95
Google Play klein
appstore klein

Probeer onze software zelf