Rijschoolsoftware voor thuis, op kantoor of onderweg.

Rijschoolsoftware voor thuis, op kantoor of onderweg.

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Twee weken gratis uitproberen

Met onze rijschoolsoftware PlanRijles heb je als instructeur geen omkijken meer naar je administratie en kun  je als leerling gemakkelijk je rijlessen inplannen. Flexpulse Rijschoolsoftware biedt een handige applicatie voor alle mobiele apparaten aan, die een compleet pakket aan functies bevat. Ontdek nu zelf de voordelen van deze app!

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

De functionaliteiten van onze rijschoolsoftware

Zowel de leerling als de rijinstructeur weten goed dat het plannen van een rijles soms lastig is. Hoewel een les vaak niet lang duurt, moet het toch goed tussen alle activiteiten en andere rijlessen gepland worden. Als leverancier van deze rijschoolsoftware voor leerlingen en instructeurs hebben we dan ook gezorgd voor een complete en overzichtelijke app. Je kunt als instructeur:

  • Lesuren vrijgeven
  • Afspraken inzien en bewerken
  • Producten verkopen en facturen verzenden
  • Kilometerregistraties invullen

Zo hoef je met een handig registratie- en agendasysteem weinig administratie meer uit te voeren. Je kunt je dus richten op het lesgeven en je hebt een hoop tijd over.

De software uitproberen?

Wil je onze rijschoolsoftware eens uitproberen? Dan downloadt je eenvoudig de demo. Ook leggen wij je graag uit hoe alles werkt. Dat doen wij middels de online demonstratie. Je kunt contact met ons opnemen voor vragen door te bellen naar 013 – 2600 161 of door het online contactformulier in te vullen.