Rijschoolsoftware voor thuis, op kantoor of onderweg.

Rijschoolsoftware voor thuis, op kantoor of onderweg.

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Vier weken gratis uitproberen

Met onze rijschoolsoftware PlanRijles heeft u als instructeur geen omkijken meer naar uw administratie en kunt u als leerling gemakkelijk uw rijlessen inplannen. Flexpulse Rijschoolsoftware biedt een handige applicatie voor alle mobiele apparaten aan, die een compleet pakket aan functies bevat. Ontdek nu zelf de voordelen van deze app!

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

De functionaliteiten van onze rijschoolsoftware

Zowel de leerling als de rijinstructeur weten goed dat het plannen van een rijles soms lastig is. Hoewel een les vaak niet lang duurt, moet het toch goed tussen alle activiteiten en andere rijlessen gepland worden. Als leverancier van deze rijschoolsoftware voor leerlingen en instructeurs hebben we dan ook gezorgd voor een complete en overzichtelijke app. U kunt als instructeur:

  • Lesuren vrijgeven
  • Afspraken inzien en bewerken
  • Producten verkopen en facturen verzenden
  • Kilometerregistraties invullen

Zo hoeft u met een handig registratie- en agendasysteem weinig administratie meer uit te voeren. U kunt zich dus richten op het lesgeven en u heeft een hoop tijd over.

De software uitproberen?

Wilt u onze rijschoolsoftware eens uitproberen? Dan downloadt u eenvoudig de demo. Ook leggen wij u graag uit hoe alles werkt. Dat doen wij middels de online demonstratie. U kunt contact met ons opnemen voor vragen door te bellen naar 013 – 2600 161 of door het online contactformulier in te vullen.