Rijschoolsoftware | Flexpulse PlanRijles | Totaalsysteem

Rijschoolsoftware van Flexpulse PlanRijles

De fundering van iedere rijschool

Bij Flexpulse weten we; rijschoolsoftware kan een grote rol spelen in de groei van uw bedrijf. We zien dat instructeurs goed zijn in hun core business: rijles geven. Alle randzaken zoals administratie, facturering en planning moeten in principe zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Zo kan u als instructeur doen waar u goed in bent. Rijschoolsoftware neemt je veel tijd uit handen door veel administratieve taken voor je uit te voeren, geautomatiseerd. Daarnaast kost de boekhouding vele malen minder tijd omdat vrijwel alle facturen en andere administratie in het systeem zitten verwerkt.

Rijschoolsoftware alleen voor grote bedrijven?

Bovenstaande stelling over rijschoolsoftware is absoluut niet waar. Met Flexpulse PlanRijles betaalt u per gebruiker voor een licentie. Dit houdt in dat ook eenmanszaken gebruik kunnen maken van onze rijschoolsoftware voor €39,95 per maand. In ruil daarvoor ontvangt u een compleet systeem voor facturering, planning, administratie, tijdregistratie en meer. Er zijn geen andere softwaresystemen meer nodig.

Wat levert rijschoolsoftware op?

Een hoop tijd! Doordat vele taken zijn geautomatiseerd hoeft u niet langer handmatig facturen en herinneringen te verzenden. Leerlingen kunnen zelf lessen inplannen, dat scheelt een hoop telefoontjes of minuten in de lesauto om de volgende les af te spreken. Zo kunt u tijdens de lessen én in uw vrije tijd bezig zijn met de dingen die u belangrijk vindt.

Gratis onbeperkt updates in PlanRijles

Het voordeel van Flexpulse PlanRijles Rijschoolsoftware is dat je met afname van een licentie onbeperkt toegang hebt tot updates binnen het systeem. Geen extra kosten, maandelijks opzegbaar en een duidelijk verhaal. Daar staan we voor. Bekijk hier alle voordelen van PlanRijles.

Wil je meer informatie over rijschoolsoftware? Neem dan eens contact met ons op. PlanRijles is ontstaan vanuit de rijschoolbranche. Een systeem dat werkt zonder mooie beloftes die niet worden nagekomen. We komen afspraken na, staan voor je klaar met support, helpen je waar nodig met video’s, uitleg en meer én helpen je met implementeren. Meer weten? We horen graag van je!