Rijschool Pascal Holthuis over PlanRijles: een echt totaalsysteem

Rijschool Pascal Holthuis

Pascal Holthuis Frame website logo

 

Rijschool Pascal Holthuis uit Apeldoorn

In augustus 2013 ben ik gestart aan mijn nieuwe uitdaging: ‘een eigen rijschool’. Wij zijn direct op zoek gegaan naar een eenvoudig, beheersbaar systeem. Vooral om de administratie van onze leerlingen bij te kunnen houden.
Een systeem waar in de auto veel van de administratie verwerkt wordt. Doel is dat het thuis alleen nog een kwestie is van controle en verwerking in ons boekhoudpakket.

Wij kwamen uit bij Flexpulse. Niet alleen een administratie systeem, maar ook een systeem waarin leerlingen zelf kunnen plannen. Een echt totaalsysteem dus. Ook kunnen er veilig betalingen verricht worden en dat alles via persoonlijke inlogcodes per leerling.
Een totaalsysteem voor: leerling, rijschooleigenaar en medewerkers. Na een half jaar gebruik blijkt het erg makkelijk in gebruik voor de rijschool. Ook voor de leerlingen is dit zeker een pluspunt. Zij willen zelf kunnen plannen, zelf overzicht hebben in de lessen en resultaten.

De helpdesk en ondersteuning zijn uiterst zorgvuldig en snel. Er is contact en de vraag wordt opgepakt en daar waar nodig opgelost.

Een persoonlijke benadering met een professionele dienstverlening! Top.

Met vriendelijke groet,
Pascal Holthuis