PlanRijles App van Flexpulse geschikt voor ieder mobiel apparaat

App voor Android & Apple

Google Play

Google Play store

App store

App Store

Compatibiliteit van de rijles-app PlanRijles

Onze rijles-app is geschikt voor alle mobiele apparatuur. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding.

Om gebruik te maken van de applicatie voor het plannen en beheren van rijlessen, downloadt u eenvoudig de app in de App Store of met Google Play. Ook de pagina planrijles.nl past zich aan aan uw mobiele scherm nadat u deze heeft geopend in uw mobiele browser.

De applicatie is voor zowel instructeurs als leerlingen handig te gebruiken om een rijles in te plannen. Daarnaast is het mogelijk om administratie bij te werken.

Leerlingversie

De applicatie biedt inzicht voor leerlingen die hun rijles zelf inplannen. Het systeem is dan ook overzichtelijk ingedeeld en is heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast kunnen in de rijles-app ook bestellingen worden geplaatst en dus ook afspraken kunnen worden ingezien.

Instructeursversie

De instructeursversie van de rijles-app biedt de volgende mogelijkheden:

  • Het vrijgeven van lesuren
  • Het inzien en bewerken van afspraken
  • Het verzenden van facturen en het verkopen van producten
  • Het invullen van kilometerregistratie

Doordat u alle gegevens in één applicatie verwerkt, hoeft u niet meer voor elke rijles een hoop administratie te doen. Kortom, u beschikt over een totaalsysteem voor de hele onderneming. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van PlanRijles? Lees hier verder.

Probeer nu zelf

U heeft de mogelijkheid om de applicatie voor het plannen van rijlessen zelf uit te proberen. Probeer de rijles-app PlanRijles vier weken vrijblijvend bij Flexpulse Rijschoolsoftware. Ook is het mogelijk om een gratis online demonstratie aan te vragen. Heeft u liever een afspraak op locatie? Die plant u ook helemaal gratis. Voor vragen kunt u ons bereiken via 013 – 2600 161 of door het online contactformulier in te vullen.

Probeer onze software nu zelf!

Gratis en vrijblijvend 4 weken Flexpulse Rijschoolsoftware uitproberen