PlanRijles App van Flexpulse, geschikt voor Android en Apple

PlanRijles App voor leerlingen en instructeurs

Flexpulse PlanRijles ondersteunt ieder beeldformaat

png responsive mockup of a tv macbook pro ipad and iphone in landscape position a11927

Onze rijles-app is geschikt voor alle mobiele apparatuur. Het enige dat je nodig hebt, is een werkende internetverbinding. Om gebruik te maken van de applicatie voor het plannen en beheren van rijlessen, downloadt je eenvoudig de app in de App Store, Google Play of in de Huawei App Gallery.

Plan RIjles App voor Android op de Google Play store
Plan RIjles App voor iOs op de Apple App store
Explore it on Huawei App Gallery

Leerlingversie

mockup of a young girl using her iphone 6 while sitting down at the skate park a14210

Via de app biedt je jouw leerlingen altijd een glashelder inzicht in o.a. de geplande afspraken, het maakt daarbij niet uit of leerlingen  rijlessen zelf inplannen, of dat je rijschool dit voor ze doet.  Het systeem is  overzichtelijk ingedeeld en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien ontvangen je leerlingen één dag voor de rijles een automatische herinnering  per e-mail en indien gewenst zelfs ook per Sms.

De applicatie is voor zowel instructeurs als leerlingen handig te gebruiken om een rijles in te plannen. Daarnaast is het voor instructeurs en rijschoolhouders mogelijk om de gehele administratie bij te werken.

Instructeursversie

nexus 5 being held car background

De instructeursversie van de rijles-app biedt alle mogelijkheden van de PlanRijles Rijschoolsoftware, inlcusief de volgende mogelijkheden:

  • Het vrijgeven van lesuren
  • Het inzien en bewerken van afspraken
  • Het verzenden van facturen en het verkopen van producten
  • Het invullen van  een kilometerregistratie

Doordat je alle gegevens in één applicatie verwerkt, hoeft je niet meer voor elke rijles een hoop administratie te doen. Kortom, je beschikt over een totaalsysteem voor de hele onderneming. Wil je meer weten over de mogelijkheden van PlanRijles? Bekijk dan ook eens de functionaliteitenpagina.

Ook de pagina planrijles.nl past zich geheel aan aan je mobiele scherm nadat je deze hebt geopend in een mobiele browser.

Probeer nu zelf

Je hebt de mogelijkheid om de applicatie voor het plannen van rijlessen zelf uit te proberen. Probeer de rijles-app PlanRijles 14 dagen geheel vrijblijvend bij Flexpulse Rijschoolsoftware. Ook is het mogelijk om een gratis online demonstratie aan te vragen. Heb je liever een afspraak op locatie? Die plan je ook helemaal gratis. Voor vragen kun je ons bereiken via 013 – 2600 161 of door het online contactformulier in te vullen.

Probeer PlanRijles zelf