PlanRijles App van Flexpulse, geschikt voor Android en Apple

PlanRijles App voor leerlingen en instructeurs

Flexpulse PlanRijles ondersteunt ieder beeldformaat

Foto verzameling Apple Flexpulse website
Plan RIjles App voor Android op de Google Play store
Plan RIjles App voor iOs op de Apple App store
Explore it on Huawei App Gallery

Leerlingversie

Via de app biedt u uw leerlingen altijd een glashelder inzicht in o.a. de geplande afspraken, het maakt daarbij niet uit of leerlingen  rijlessen zelf inplannen, of dat uw rijschool dit voor ze doet.  Het systeem is  overzichtelijk ingedeeld en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien ontvangen uw leerlingen één dag voor de rijles een automatische herinnering  per e-mail en indien gewenst zelfs ook per Sms.

Instructeursversie

De instructeursversie van de rijles-app biedt alle mogelijkheden van de PlanRijles Rijschoolsoftware, inlcusief de volgende mogelijkheden:

  • Het vrijgeven van lesuren
  • Het inzien en bewerken van afspraken
  • Het verzenden van facturen en het verkopen van producten
  • Het invullen van kilometerregistratie

Doordat u alle gegevens in één applicatie verwerkt, hoeft u niet meer voor elke rijles een hoop administratie te doen. Kortom, u beschikt over een totaalsysteem voor de hele onderneming. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van PlanRijles? Bekijk dan ook eens de functionaliteitenpagina.

Compatibiliteit van de rijles-app PlanRijles

Onze rijles-app is geschikt voor alle mobiele apparatuur. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding.

Om gebruik te maken van de applicatie voor het plannen en beheren van rijlessen, downloadt u eenvoudig de app in de App Store, Google Play of in de Huawei App Gallery.

iphone6

Ook de pagina planrijles.nl past zich aan aan uw mobiele scherm nadat u deze heeft geopend in uw mobiele browser.

De applicatie is voor zowel instructeurs als leerlingen handig te gebruiken om een rijles in te plannen. Daarnaast is het mogelijk om de gehele administratie bij te werken.

Probeer nu zelf

U heeft de mogelijkheid om de applicatie voor het plannen van rijlessen zelf uit te proberen. Probeer de rijles-app PlanRijles 14 dagen vrijblijvend bij Flexpulse Rijschoolsoftware. Ook is het mogelijk om een gratis online demonstratie aan te vragen. Heeft u liever een afspraak op locatie? Die plant u ook helemaal gratis. Voor vragen kunt u ons bereiken via 013 – 2600 161 of door het online contactformulier in te vullen.

Probeer onze software zelf