PlanRijles App van Flexpulse, geschikt voor Android en Apple

PlanRijles App voor leerlingen en instructeurs

Flexpulse PlanRijles ondersteunt elk beeldformaat

png responsive mockup of a tv macbook pro ipad and iphone in landscape position a11927

Onze rijles-app is bruikbaar op alle mobiele apparaten. Het enige wat je nodig hebt, is een werkende internetverbinding. Om de applicatie voor het plannen en beheren van rijlessen te gebruiken, download je eenvoudig de app via de App Store, Google Play, of de Huawei App Gallery. Ontdek de handigheid van onze app!

Plan RIjles App voor Android op de Google Play store
Plan RIjles App voor iOs op de Apple App store
Explore it on Huawei App Gallery

Leerlingversie

mockup of a young girl using her iphone 6 while sitting down at the skate park a14210

Met de app bied je jouw leerlingen altijd een duidelijk overzicht van onder andere geplande afspraken, ongeacht of zij zelf rijlessen plannen of dat jouw rijschool dit voor hen doet. Het systeem is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien ontvangen je leerlingen één dag voor de rijles automatisch een herinnering per e-mail, en indien gewenst ook per sms.

Zowel instructeurs als leerlingen kunnen de app handig gebruiken om rijlessen in te plannen. Bovendien hebben instructeurs en rijschoolhouders de mogelijkheid om de volledige administratie bij te werken. Ontdek de handige functies van onze app!

Instructeursversie

nexus 5 being held car background

De instructeursversie van de rijles-app biedt alle mogelijkheden van de PlanRijles Rijschoolsoftware, inclusief:

  • Het vrijgeven van lesuren
  • Het inzien en bewerken van afspraken
  • Het verzenden van facturen en het verkopen van producten
  • Het invullen van een kilometerregistratie Dankzij de verwerking van alle gegevens in één applicatie, is er geen noodzaak meer om voor elke rijles veel administratief werk te verrichten. Kortom, je beschikt over een totaalsysteem voor de hele onderneming. Wil je meer ontdekken over de mogelijkheden van PlanRijles? Bekijk dan ook eens onze functionaliteitenpagina.

Ook de pagina planrijles.nl past zich geheel aan aan je mobiele scherm nadat je deze hebt geopend in een mobiele browser.

Probeer het zelf

Probeer nu zelf de rijles-app PlanRijles 14 dagen vrijblijvend uit bij Flexpulse Rijschoolsoftware. Vraag eenvoudig een gratis online demonstratie aan of plan kosteloos een afspraak op locatie. Voor vragen zijn wij bereikbaar via 013 – 2600 161 of vul het online contactformulier. Ontdek de mogelijkheden!

Probeer PlanRijles zelf