Planningssoftware rijschool

Planningssoftware rijschool

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Twee weken gratis uitproberen

Planningssoftware voor uw rijschool

Planningssoftware is een handig hulpmiddel wanneer je de planning van jouw rijschool op orde wilt houden. Uiteraard wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan administratie en agenda’s, maar wil je je focussen op het echte rijleswerk. Flexpulse Rijschoolsoftware biedt de applicatie PlanRijles aan, die door zowel instructeurs als leerlingen gebruikt kan worden. Zo is je planning gemakkelijk en snel te gebruiken en een heel stuk minder foutgevoelig.

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

De functies van onze planningssoftware voor uw rijschool

De leerlingversie is geschikt voor alle smartphones. De leerlingen plannen hun lessen eenvoudig in via de planningssoftware en je rijschool is direct op de hoogte. Daarnaast kunnen leerlingen ook bijvoorbeeld rijlespakketten bestellen, waarvan de factuur direct ingezien kan worden. De uitgebreide instructeursversie is van alle gemakken voorzien: beschikbaarheid opgeven, afspraken bewerken, rijlespakketten verkopen, facturen verzenden, de boekhouding beheren en nog veel meer.

Probeer gratis en volg een online demonstratie

De rijschoolsoftware PlanRijles kunt u twee weken gratis proberen. Zo heeft u genoeg tijd om alle functies te leren kennen, zeker in combinatie met onze online demonstratie. Wil je liever een demonstratie van de planningssoftware op locatie, bijvoorbeeld op je rijschool? Ook dat is mogelijk! Wanneer je dit wilt bespreken of vragen hebt, kun je bellen naar 013 – 2600 161, of vul het contactformulier in.