Liever een persoonlijke online demonstratie? – Flexpulse Rijschoolsoftware

Liever een persoonlijke online demonstratie?

live webinar

Flexpulse Rijschoolsoftware levert het meest complete softwarepakket voor rijscholen. Dankzij o.a. koppelingen met TOP Internet van het CBR is het systeem compleet. U bespaart een hoop tijd door al uw administratie en boekingen in PlanRijles te verwerken. Diverse overzichten bieden u inzicht binnen uw rijschool en bijvoorbeeld zaken zoals de facturatie zijn eenvoudig gedaan.

Flexpulse wil graag blijven innoveren in nieuwe ontwikkelingen binnen de rijschoolbranche. We hebben daarom een nieuwe manier bedacht om ons product te demonstreren via een online demonstratie.

 

Zo kunt u vanuit uw eigen omgeving een live demonstratie van onze rijschool software bijwonen.  Een online demonstratie is voor u geheel gratis en vrijblijvend. Daarnaast zal er tijdens deze demonstratie de mogelijkheid bestaan om vragen te stellen. Deze worden dan direct beantwoord door een van onze medewerkers.

Indien u liever een afspraak op locatie wil, kunt u deze boeken via de pagina Workshops. Ook dit is gratis en vrijblijvend.

Schrijf nu in voor een online demonstratie van onze rijschoolsoftware!

Krijg direct een helder beeld van ons product vanuit uw eigen stoel

Google Play
appstore