Online demonstratie/webinar rijschoolsoftware PlanRijles

Online demonstratie plannen

Plan Rijles op Apple Mac
Plan Rijles telefoon

Online demonstratie/webinar

Flexpulse wil graag blijven innoveren in nieuwe ontwikkelingen binnen de rijschoolbranche. We hebben daarom een nieuwe manier bedacht om ons product te demonstreren via een online demonstratie (live webinar).

Zo kunt u vanuit uw eigen omgeving een live webinar van onze rijschoolsoftware bijwonen. Deze persoonlijke online demonstratie is geheel gratis en vrijblijvend. Daarnaast zal er tijdens deze demonstratie de mogelijkheid bestaan om vragen te stellen. Deze worden dan direct beantwoord door een van onze medewerkers.

Flexpulse Rijschoolsoftware levert het meest complete softwarepakket voor rijscholen. Dankzij o.a. koppelingen met TOP Internet van het CBR is het systeem compleet. U bespaart een hoop tijd door al uw administratie en boekingen in PlanRijles te verwerken. Diverse overzichten bieden u inzicht binnen uw rijschool en bijvoorbeeld zaken zoals de facturatie zijn eenvoudig gedaan.

Toch liever een afspraak op locatie?

Indien u toch liever een afspraak op locatie wil, kunt u deze hier boeken. Ook een afspraak op locatie is voor u natuurlijk gratis en vrijblijvend.

Google Play klein
appstore klein

Schrijf nu in voor een online demonstratie van onze rijschool-software!

Krijg direct een helder beeld van ons product vanuit uw eigen stoel