Partners Flexpulse Rijschool Agenda

Peter Claassen

Peter Claassen BV

Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV is al 30 jaar de toonaangevend specialist in de inbouw van een dubbele bediening in ieder voertuig.

Van lesauto’s, -vrachtwagens en -bussen, instructievoertuigen voor defensie en hulpdiensten. Jaarlijks passen we in onze werkplaats maar liefst zo’n tweeenhalfduizend voertuigen aan. De dubbele bedieningen worden door onze specialisten gemonteerd, veelal met voertuig specifieke stalen supplementen zodat de dubbele bedieningen comfortabel en veilig zijn.

De grote plussen van Peter Claassen BV:

 • Marktleider in de Benelux
 • Inbouw klaar terwijl u wacht
 • Levenslange garantie op de dubbele bediening en de installatie daarvan.
 • Service 12/7 van 7.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar ook in de weekenden
 • Installatie op locaties voor grote voertuigen
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Duurzaam Peheja-systeem
 • Herbruikbaar
 • Getest door TUV Automotive
 • Productinnovatie in eigen huis
 • Gratis Wifi en koffie
 • Het Peheja-systeem is vrij van onderhoud.

Bezoek de website voor meer informatie www.peterclaassen.nl

VERJO

Verjo

VERJO is in 1983 begonnen met de uitgave van 1 boek. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot een vijftigtal boeken en tientallen cd-roms die bijna elk gebied van verkeer en vervoer over de weg bestrijken.
Verder staat VERJO bekend als leverancier van duurzame lesaccessoires voor de rijschoolhouder.

Alle producten, zowel de boeken, cd-roms en leermiddelen worden door VERJO zelf ontwikkeld. De grote kracht achter VERJO is een enthousiast team van vaste krachten en specialisten die samen streven naar het best mogelijke resultaat. Het streven van VERJO is dan ook om de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u leesbaar, helder en bovendien begrijpbaar te maken. Want, laten we duidelijk zijn, wij willen ook graag dat u slaagt!

VERJO biedt meer dan alleen lage prijzen en een breed assortiment. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van onze producten. Bij VERJO staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Mede dankzij het goed luisteren naar opmerkingen van opleiders en leerlingen zijn wij telkens weer in staat gebleken onze producten in kwaliteit te verbeteren. En om duurzame producten af te leveren worden alle producten ontworpen en gemaakt met de modernste technieken.

Lesautorent

Lesautorent

Snel een lesauto huren? Wij staan graag voor u klaar. Bel 085 – 401 59 99 en haal direct een lesauto op in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Als u wilt, bezorgen wij de lesauto bij u voor de deur door heel Nederland. Ook voor het leasen van een lesauto bent u bij LesautoRent aan het juiste adres.
Daarom kiest u voor LesautoRent:

 • 085 – 401 59 99 ( tot 23:59 uur)
 • Nu reserveren, direct geregeld
 • 1 vaste contactpersoon
 • Met 4 vestigingen in de randstad
 • Lesauto’s maximaal 6 maanden oud
 • Inclusief gratis Tomtom
 • Service en kwaliteit staan voorop
Vereniging Rijschool Belang

Vereniging Rijschool Belang

Vereniging Rijschool Belang (VRB) heeft als primair doel het behartigen van gemeenschappelijke, beroepsgerelateerde belangen van rijschoolhouders en rijinstructeurs in Nederland.

De vereniging wil de leden vertegenwoordigen in situaties waarmee hij/zij beroepshalve wordt geconfronteerd. Daarnaast streeft Vereniging Rijschool Belang naar een reëel inkomen voor iedere rijschoolhouder/rijinstructeur. Door te samen zoeken naar goede oplossingen, heldere communicatie en door lobby te voeren bij Ministeries, IBKI, CBR en rijinstructeurs-opleidingsinstituten wordt de branche toekomstbestendig en professioneler gemaakt. Hierdoor wordt het imago van de branche naar een hoger niveau getild.

Daarnaast wil VRB een belangenbehartiger zijn bij conflicten met leerlingen, CBR, IBKI en andere organisaties waar rijscholen beroepshalve mee geconfronteerd kunnen worden. Deze doelen willen zij bereiken door met voortvarendheid en doorzettingsvermogen voor alle leden aan de slag te gaan.

Smit Rijschoolservice en Flexpulse Rijschool Agenda

Smit Rijschoolservice

Wij zijn een totaalleverancier en partner voor rijscholen en instructeurs. Als toegewijde uitgeverij van leer- en lesmiddelen helpen we je om:

 • Theorie opleidingen beter te organiseren en aan te bieden aan leerlingen;
 • Eigentijdse en up to date opleidingen aan te bieden die passen in de leefwereld van leerlingen;
 • De dagelijkse praktijk in de lesauto te versoepelen met snelle levering van alle lesbenodigdheden.

Tevens is er in de rijschoolsoftware PlanRijles een volledige koppeling met 3D theorie van Smit Rijschoolservice geintegreerd. Hiermee kunt u direct in uw eigen online omgeveing inzien hoe uw leerlingen presenteren.

Stichting Rijschool Belang en Flexpulse Rijschool Agenda 

In 1996 ontstond er bij diverse rijschoolhouders uit verschillende kringen de behoefte aan een passend, niet-standaard verzekeringsproduct. Door hun krachten te bundelen werd het mogelijk om gezamenlijk de inkoopbelangen van rijschoolhouders in Nederland te versterken. De krachten werden gebundeld in een stichting, de Stichting Rijschool Belang, ofwel de SRB.

SRB koopt collectief producten en diensten in voor aangesloten rijschoolhouders. Door deze gezamenlijke inkoop behalen zij voor de deelnemende rijschoolhouders aanzienlijke voordelen. Ruim 1100 rijscholen zijn aangesloten bij Stichting Rijschool Belang. De interesse en toewijding van leveranciers groeit nog iedere dag. Op diverse vlakken bieden zij aantrekkelijke kortingen, voorwaarden en diensten.

Flexpulse rijschool agenda is begin Februari 2014 officieel Partner geworden van Stichting rijschoolbelang.


Accountor en Flexpulse Rijschool Agenda

Accountor

Wij zijn Accountor. Uw partner voor diensten op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, pre- incasso, incasso en financiële dienstverlening. Onze betrokken medewerkers staan klaar om de beste resultaten voor u te realiseren, met als uitgangspunt: “Waarmee kunnen we u helpen?”.

Accountor en Flexpulse rijschool agenda bundelen hun krachten door het aangaan van een partnerschap. U heeft in Flexpulse een duidelijk overzicht van uw verstuurde facturen, maar wat als uw factuur toch niet betaald wordt?

Wij helpen u graag ze voor u betaald te krijgen. Soms is één herinnering voldoende. Maar soms ook niet…

Accountor kan het herinneren van uw leerling van u overnemen door middel van een Pre-Incasso traject. Pre- Incasso bestaat uit het versturen van een laatste aanmaning en eventueel, in overleg met u, het uitbellen naar uw leerling. Vreemde ogen dwingen en u behoudt uw relatie met uw leerling. Betaald uw leerling de factuur nog niet? Dan kan de factuur direct doorgestuurd worden naar onze incasso afdeling. Wij doen dit al voor meerdere rijscholen en al meer dan 10 jaar voor bol.com.

Meer informatie? sales@accountor.nl of bel met Accountor: 030-2144195

 

Klanten Schrijven

Klanten Schrijven

Online beoordelingen van klanten op websites worden steeds populairder!
Wist u dat verschillende onderzoeken uitwijzen dat meer dan 95% van de mensen het besluit om iets te kopen mede laat afhangen van beoordelingen van andere klanten? Klantbeoordelingen worden dus alsmaar belangrijker. Helaas heeft de populariteit van reviewsystemen een keerzijde en dat zijn de kosten. Dat geldt echter niet bij Klanten schrijven! Klanten schrijven biedt u zeer aantrekkelijke tarieven ten opzichte van andere reviewsystemen. Daarom is Flexpulse Automatisering een samenwerkingsverband aangegaan met Klanten Schrijven.
Wellicht is het de hoogste tijd om voor een betaalbaar eigen reviewsysteem te kiezen en geheel gratis en vrijblijvend het systeem een maand te proberen!
Bij Klanten Schrijven krijgt u:

 • een aantal standaardvragen die u zelf kunt aanpassen met de mogelijkheid om zelf extra vragen toe te voegen
 • de mogelijkheid om commentaar te geven op een review
 • automatisch bericht via mail als een review is geplaatst
 • de banner van Klanten Schrijven, die u op uw website kunt zetten en geheel kunt aanpassen
 • de mogelijkheid uw logo op klantenschrijven.nl te plaatsen met een link naar uw eigen website
 • support via mail of telefoon
Gareko Dubbele Bedieningen

Gareko Dubbele Bedieningen

Dubbele bedieningen
Voor het enige Nederlandse assensysteem voor uw lesvoertuig moet u bij GAREKO zijn.
Deze op maat gemaakte bediening is zeer betrouwbaar, werkt fijn en is mooi geïntegreerd onder het dashboard. Wij hebben een GAREKO-bediening voor nagenoeg ieder merk/type lesauto. De pedalen bewegen mee, zodat u goed kunt zien wat uw leerling doet. Daarnaast zijn alle pedalen van de bediening uitneembaar, waar- door er niets meer van de bediening zichtbaar is na uitname. Ideaal voor b.v. vakantie, wanneer u de auto ook privé gebruikt

Autoaanpassingen
Ook voor mechanische autoaanpassingen kunt u bij GAREKO terecht. Wij verzorgen bijvoorbeeld een handbedrijfsrem, segmentgas, het plaatsen van een gaspedaal links, het bestaande gaspedaal opklapbaar maken, een kofferbaklift, enzovoort.

Werkwijze
De ontwikkeling, productie, innovatie en montage vindt plaats in eigen huis. Bovendien heeft GAREKO 40 jaar ervaring en Mede hierdoor bent u verzekerd van een perfect product en prima service. Met minder nemen wij geen genoegen. U toch ook niet?

Mollie en Flexpulse Rijschool Agenda

Mollie

Mollie is een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Mollie is de betalingspartner van Flexpulse. Zij verwerken dan ook de iDeal betalingen van al onze klanten.

Wij zijn Mollie, en we faciliteren betalingen voor meer dan 15.000 bedrijven.
In een notendop kan je bedrijf via Mollie met enkel een paar klikken al online betalingen ontvangen vanuit de hele wereld.
Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit in ons bloed.

iZettle en Flexpulse Rijschool Agenda

iZettle

Kaart of contant? Gebruik uw smartphone of tablet om beide manieren van betalingen te accepteren.
En het allerbeste; iZettle werkt fantastisch waar u ook bent. Flexpulse Rijschool Agenda is sinds kort een samenwerking aangegaan met iZettle.
iZettle is leverancier van mobiele pinautomaten. Bij iZettle heeft u geen vast contract.
U betaalt enkel per transactie (de transactiekosten zijn variabel en afhankelijk van uw omzet, maximaal 2,75% per transactie en minimaal 1,50% per transactie).