Overstappen: Gratis rijschoolsoftware gedurende huidig contract

Overstapservice Rijschoolsoftware

overstap_button

Van papieren administratie naar Flexpulse PlanRijles overstappen

Denk je dat overstappen naar Flexpulse PlanRijles moeilijk is? Het is eigenlijk helemaal niet zo lastig. Met de handige tools in PlanRijles, zoals de CBR-koppeling met Top Internet, kunnen leerlingen die je rijschool hebben gemachtigd met slechts een paar muisklikken volledig worden overgezet. Voor leerlingen die nog niet gemachtigd zijn, gebruik je onze handige postcode-tool om ze snel toe te voegen. Je hoeft verder geen historie van de leerling over te zetten. Je geeft gewoon aan wat een leerling nog aan tegoeden heeft en dan ben je klaar.

iphone mockup standing on a colorful place a19301

Stap zorgeloos over met onze overstapservice

Overweeg je de overstap naar de rijschoolsoftware van Flexpulse, maar heb je nog een lopend contract bij een andere aanbieder? Geen zorgen! Je kunt kosteloos en zonder opstartkosten (t.w.v. € 124,95) gebruikmaken van Flexpulse PlanRijles gedurende de resterende contractperiode bij je huidige leverancier. Maandelijkse kosten worden pas in rekening gebracht zodra het contract bij je huidige aanbieder is verlopen. Wij kunnen je ondersteunen bij het opzeggen van je huidige contract en de volledige overstap naar PlanRijles. Natuurlijk heb je binnen Flexpulse een vast aanspreekpunt, wat handig is gedurende de overstapperiode. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze unieke online helpdesk, waar je altijd op dezelfde dag nog antwoord krijgt op je vraag en/of probleem. De medewerkers op de helpdesk van Flexpulse PlanRijles zijn altijd gericht op het vinden van oplossingen voor je probleem en denken actief met jou mee.

Overstappen vanuit andere Rijschoolsoftware

Als je al een ander rijschoolsoftware systeem gebruikt, zijn veel gegevens al digitaal opgeslagen. Flexpulse kan deze gegevens voor je overzetten, zodat je zelf weinig werk hoeft te doen. In beide gevallen staan we voor je klaar en zorgen we ervoor dat je soepel begint met Flexpulse PlanRijles. Bij Flexpulse streven we naar een prettige en langdurige samenwerking!

black iphone x mockup in a textured room with shapes a19713(2)

Uiteraard hebben wij alle kennis van PlanRijles en hebben we gedurende het meer dan twaalfjarige bestaan van Flexpulse veel ervaring opgedaan in de rijscholenbranche.

Flexpulse Rijschoolsoftware eerst uitproberen?

Je kunt ons systeem gratis en vrijblijvend 14 dagen testen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de functies binnen onze software. Twijfel je nog? Vraag dan een demonstratie aan op locatie of maak een afspraak om naar ons kantoor in Tilburg te komen. Blijf je liever thuis en wil je overtuigd worden door een online demonstratie verzorgd door een van onze medewerkers? Maak dan snel een afspraak voor een online demonstratie.

Google Play klein
appstore klein

Probeer PlanRijles zelf