Overstappen: Gratis rijschoolsoftware gedurende huidig contract

Overstapservice Rijschoolsoftware

overstap_button

Overstappen vanaf een papieren administratie

Overstappen naar Flexpulse PlanRijles moeilijk? Het is helemaal niet zo lastig als je misschien denkt. Door handig gebruik te maken van de tools die in PlanRijles aanwezig zijn: bijvoorbeeld de CBR koppeling met Top Internet: leerlingen die je rijschool gemachtigd hebben zijn met een paar muisklikken compleet overgezet naar PlanRijles. De leerlingen die nog niet gemachtigd hebben worden met onze handige postcode tool snel toegevoegd. Je hoeft verder geen historie van de leerling over te zetten, je geeft simpelweg in wat een leerling nog aan tegoeden heeft en vervolgens ben je klaar.

iphone mockup standing on a colorful place a19301

Zorgeloos overstappen met onze overstapservice

Wil je overstappen naar de rijschoolsoftware van Flexpulse maar heb je nog een contract lopen bij een andere aanbieder? Geen probleem! Je kunt gratis en zonder opstartkosten (t.w.v. € 124,95) gebruik maken van Flexpulse PlanRijles gedurende je contractstermijn bij je huidige leverancier. Maandelijkse kosten worden pas in rekening gebracht zodra het contract bij je huidige aanbieder afloopt. Wij kunnen je helpen met de opzegging van je huidige contract en de complete overstap naar PlanRijles. Natuurlijk heb je binnen Flexpulse een vast aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk gedurende de overstapperiode. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van onze unieke online helpdesk, je krijgt hier altijd dezelfde dag nog antwoord op je vraag en/of probleem. De medewerkers op de helpdesk van Flexpulse PlanRijles zijn altijd gericht op het vinden van oplossingen voor je probleem en denken daarin ook actief met jou mee.

Overstappen vanaf andere Rijschoolsoftware

Wanneer je al gebruik maakt van een ander rijschoolsoftware systeem zijn er reeds veel gegevens digitaal opgeslagen. Flexpulse kan deze gegevens voor je overzetten. Op deze manier hoef je zelf weinig werk te verrichten. In beide gevallen ondersteunen wij je waar dit mogelijk is en zullen we ervoor zorgen dat je een plezierige start met Flexpulse PlanRijles tegemoet gaat. Alles draait bij Flexpulse immers om een prettige en langdurige samenwerking!

black iphone x mockup in a textured room with shapes a19713(1)

Vanzelfsprekend beschikken zij over alle kennis van PlanRijles en hebben zij gedurende het ruim twaalf jarig bestaan van Flexpulse zeer veel kennis opgedaan in de rijscholenbranche.

Flexpulse Rijschoolsoftware eerst uitproberen?

 

Je kunt ons systeem gratis en vrijblijvend gedurende 14 dagen uitproberen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de functies binnen onze software. Twijfel je nog? Vraag dan een demonstratie aan op locatie, of maak een afspraak en kom naar ons kantoor in Tilburg. Blijf je liever thuis en wil je je laten overtuigen door een online demonstratie verzorgt door een van onze medewerkers? Maak dan snel een afspraak voor een online demonstratie.

Google Play klein
appstore klein

Probeer PlanRijles zelf