Overstapservice. Gratis rijschoolsoftware gedurende uw huidige contract

Overstapservice: eenvoudig overstappen

overstap_button
Overstapservice: Zorgeloos Overstappen

Wilt u overstappen naar Flexpulse PlanRijles maar heeft u nog een contract lopen bij een andere aanbieder? Geen probleem! U kunt gratis en zonder opstartkosten (t.w.v. € 124,95) gebruik maken van Flexpulse PlanRijles gedurende uw contractstermijn bij uw huidige leverancier. Maandelijkse kosten worden pas in rekening gebracht zodra het contract bij uw huidige aanbieder afloopt. Wij kunnen u helpen met de opzegging van uw huidige contract en de complete overstap naar PlanRijles.
Afhankelijk van de gegevens die uw huidige systeem kan exporteren, zullen wij er voor zorgen dat deze gegevens opnieuw worden ingelezen. Het gaat dan om informatie zoals leerlinggegevens, afspraken van u en uw instructeurs, facturen en betalingen, voertuiggegevens en overige informatie. Op die manier kunt u naadloos overstappen naar Flexpulse Rijschoolsoftware.

Flexpulse Rijschoolsoftware eerst 4 weken gratis en vrijblijvend uitproberen?

U kunt ons systeem gratis en vrijblijvend gedurende 4 weken uitproberen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de functies binnen onze software. Twijfelt u nog? Vraag dan een demonstratie aan op locatie.

Google Play
appstore

Probeer onze software nu zelf!

Gratis en vrijblijvend 4 weken Flexpulse Rijschoolsoftware uitproberen