Overstappen: Gratis rijschoolsoftware gedurende huidig contract

Overstapservice Rijschoolsoftware

overstap_button

Overstappen vanaf een papieren administratie

Overstappen naar Flexpulse PlanRijles moeilijk? Het is helemaal niet zo lastig als u misschien denkt. Door handig gebruik te maken van de tools die in PlanRijles aanwezig zijn: bijvoorbeeld de CBR koppeling met Top Internet: leerlingen die uw rijschool gemachtigd hebben zijn met een paar muisklikken compleet overgezet naar PlanRijles. De leerlingen die nog niet gemachtigd hebben worden met onze handige postcode tool snel toegevoegd. U hoeft verder geen historie van de leerling over te zetten, u geeft simpelweg in wat een leerling nog aan tegoeden heeft en vervolgens bent u klaar.

PlanRijles op tablet 2

Zorgeloos overstappen met onze overstapservice

Wilt u overstappen naar de rijschoolsoftware van Flexpulse maar heeft u nog een contract lopen bij een andere aanbieder? Geen probleem! U kunt gratis en zonder opstartkosten (t.w.v. € 124,95) gebruik maken van Flexpulse PlanRijles gedurende uw contractstermijn bij uw huidige leverancier. Maandelijkse kosten worden pas in rekening gebracht zodra het contract bij uw huidige aanbieder afloopt. Wij kunnen u helpen met de opzegging van uw huidige contract en de complete overstap naar PlanRijles. Natuurlijk heeft u binnen Flexpulse een vast aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk gedurende de overstapperiode. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van onze unieke online helpdesk, u krijgt hier altijd dezelfde dag nog antwoord op uw vraag en/of probleem. De medewerkers op de helpdesk van Flexpulse PlanRijles zijn altijd gericht op het vinden van oplossingen voor uw probleem en denken daarin ook actief met u mee.

Overstappen vanaf andere Rijschoolsoftware

Wanneer u al gebruik maakt van een ander rijschoolsoftware systeem zijn er reeds veel gegevens digitaal opgeslagen. Flexpulse zal deze gegevens voor u overzetten. Op deze manier hoeft u zelf weinig werk te verrichten. In beide gevallen ondersteunen wij u waar dit mogelijk is en zullen we ervoor zorgen dat u een plezierige start met Flexpulse PlanRijles tegemoet gaat. Alles draait bij Flexpulse immers om een prettige en langdurige samenwerking!

Planrijles op tablet 1

Vanzelfsprekend beschikken zij over alle kennis van PlanRijles en hebben zij gedurende het ruim elf jarig bestaan van Flexpulse zeer veel kennis opgedaan in de rijscholenbranche.

Flexpulse Rijschoolsoftware eerst uitproberen?

U kunt ons systeem gratis en vrijblijvend gedurende 14 dagen uitproberen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de functies binnen onze software. Twijfelt u nog? Vraag dan een demonstratie aan op locatie, of maak een afspraak en kom naar ons kantoor in Tilburg. Blijft u liever thuis en wilt u zich laten overtuigen door een online demonstratie verzorgt door een van onze medewerkers? Maak dan snel een afspraak voor een online demonstratie.

Google Play klein
appstore klein

Probeer onze software zelf