Functionaliteit & handige functies in PlanRijles - Flexpulse Rijschoolsoftware

Functionaliteit & handige functies in PlanRijles

Rijschool groot

Grote Rijscholen

Onze software is bedoeld voor rijscholen in Nederland en België , zowel groot als zeer groot.
Of je nu een klein bedrijf met een paar auto’s hebt of een rijschool met tientallen voertuigen in verschillende categorieën, wij staan voor je klaar.

Rijschool Klein

Software voor kleine Rijscholen

Onze software is niet opgedeeld in modules, waardoor zelfs kleine rijscholen kunnen profiteren van dezelfde handige functies als grote rijscholen, zonder onnodige ballast. Ontdek de voordelen voor jouw rijschool!

Flexpulse animatie iedere lescategorie ondersteund

Iedere Lescategorie

Bij Plan Rijles bieden we ondersteuning voor elke mogelijke lescategorie, van auto tot taxi, tractor, hoogwerker, en meer. Als je specifieke categorieën hebt die niet standaard zijn, voegen we ze graag voor je toe.

Flexpulse animatie onderweg op kantoor en thuis

Overal beschikbaar

Met dit flexibele rijschoolsoftwarepakket kun je overal werken: thuis, op kantoor of onderweg. Plan Rijles heeft apps beschikbaar voor Android, iOS en Huawei, maar is ook geschikt voor elke mobiele telefoon en tablet. Ontdek de veelzijdigheid!

Alles in één systeem

Flexpulse Rijschoolsoftware maakt geen gebruik van ingewikkelde en dure losse modules. Wij bieden een uitgebreid totaalpakket tegen een vaste, lage prijs! Ontdek de voordelen van ons alles-in-één systeem!

Dynamische agenda

Met PlanRijles, de rijschoolsoftware voor zowel grote als kleine rijscholen, kun je met gemak al je afspraken met leerlingen in één keer aanpassen of verplaatsen naar een andere dag of instructeur. Ontdek de mogelijkheden van onze dynamische agenda!

PlanRijles Transparantie Ouders, iDEAL, Plannen

Belangrijke functies

Enkele essentiële functies omvatten onder andere heldere communicatie met de ouders van leerlingen, de optie om te betalen met iDEAL, een geïntegreerd automatisch herinneringssysteem, en niet te vergeten de mogelijkheid voor leerlingen om zelf rijlessen te plannen. Ontdek onze handige mogelijkheden!

Animatie mogelijkheden Flexpulse

En nog meer ….

Bovendien is Flexpulse Plan Rijles overal toegankelijk: snel, stabiel en zeer goed beveiligd. Je kunt eenvoudig de beschikbaarheid van jou en/of je personeel vooraf instellen. Uiteraard heeft het pakket een integratie met Top Internet en een aparte agenda voor elke instructeur. Ontdek de veelzijdigheid van ons systeem!

Flexpulse animatie Gratis training voor personeel op locatie

Gratis Training/Demonstratie Personeel

Wij bieden je een volledig gratis training/demonstratie aan voor je personeel. Dit doen we bij jou (op een locatie naar keuze) of bij ons op kantoor. Eventueel kunnen we dit natuurlijk ook digitaal (op afstand) doen door middel van bijvoorbeeld een Zoom meeting.

Flexpulse animatie mogelijkheden boekhouder

Boekhouder(ster)

De boekhouder heeft toegang tot Plan Rijles via een eigen account. Onze rijschoolsoftware ondersteunt diverse externe boekhoudprogramma’s, waaronder Exact Online, Snelstart, Twinfield, en vele anderen. Exporteren naar Excel is ook mogelijk. Ontdek de efficiënte boekhoudopties!

Termijnbetalingen voor Facturen

Met PlanRijles kun je facturen op 3 verschillende manieren in termijnen splitsen. Dit kan op basis van data, het aantal lessen, of het aantal lesminuten. Naast deze functie biedt PlanRijles ook uitgebreide mogelijkheden voor het opstellen van offertes en het plannen van facturen, die later verzonden kunnen worden. Ontdek onze flexibele facturatieopties!

Speciale software voor franchisegevers

Flexpulse Rijschoolsoftware biedt speciale software voor franchisegevers. Hiermee kun je eenvoudig alle accounts van je franchisenemers bekijken en eventuele bewerkingen en aanpassingen uitvoeren. Zo behoud je als franchisegever de controle en blijf je op de hoogte van wat er binnen jouw organisatie gebeurt. Ontdek onze oplossingen voor franchisebeheer!

Flexpulse animatie geen vast contract

Geen langlopend contract!

Bij ons geen verplicht vast contract; na de startaanbieding kun je maandelijks opzeggen. Ontdek de flexibiliteit!

Flexpulse Animatie overstapservice

Overstapservice

Zit je momenteel vast aan een contract bij een andere aanbieder en overweeg je toch een overstap?
Bij ons kun je volledig kosteloos gebruikmaken van Plan Rijles gedurende de resterende contractperiode van je huidige aanbieder. Indien gewenst bieden wij ook ondersteuning bij het overzetten van je huidige administratie. Ontdek onze soepele overstapservice!

Kilometerregistratie bijhouden in PlanRijles

Kilometerregistratie in PlanRijles

Met PlanRijles houd je eenvoudig en kosteloos de kilometerregistratie van je volledige wagenpark bij. Onze kilometerregistratie voldoet uiteraard aan alle fiscale eisen. Je kunt de kilometerregistratie in PlanRijles uitgebreid filteren en na afloop moeiteloos exporteren naar een overzichtelijk Excel-bestand. Ontdek onze handige kilometerregistratiefunctie!

WhatsApp in PlanRijles voor onderweg en op kantoor

Whats App in PlanRijles

Met PlanRijles kun je eenvoudig gebruikmaken van WhatsApp. Stuur berichten via je mobiele telefoon of vanaf een computer thuis of op kantoor. Het is niet nodig dat leerlingen in je persoonlijke contactenlijst van je mobiele telefoon staan. Ontdek de handige communicatiemogelijkheden!

Eigen filmpjes delen in de voortgangskaart

Wist je dat je in Flexpulse PlanRijles je eigen digitale leskaart, ook wel voortgangskaart genoemd, kunt maken?

Je hebt de mogelijkheid om elk onderdeel van uitleg te voorzien, ruimte voor opmerkingen van de instructeur, de optie om huiswerkopdrachten naar je leerlingen te sturen, en natuurlijk kun je je eigen video’s toevoegen aan elk onderdeel op de voortgangskaart. Deze nieuwe functie wordt volledig gratis aangeboden aan al onze nieuwe en bestaande klanten. Ontdek de mogelijkheden van onze verbeterde voortgangskaart!

Eigen huisstijl & Websitekoppeling

Wist je dat je in Flexpulse PlanRijles je eigen huisstijl kunt instellen?

Bovendien kun je moeiteloos je eigen website verbinden met PlanRijles, waardoor leerlingen direct kunnen inschrijven. Dit bespaart aanzienlijk veel werk! En voor je leerlingen is het ook handig: ze kunnen eenvoudig inloggen via jouw eigen website. Ontdek de voordelen van een gepersonaliseerde ervaring!

 

Inkomende en uitgaande facturen verwerken in PlanRijles

Verwerken van inkomende en uitgaande facturen

Met PlanRijles kun je zowel inkomende als uitgaande facturen eenvoudig verwerken. Onze rijschoolsoftware biedt ook een handig omzetoverzicht, waaruit je moeiteloos alle benodigde informatie kunt halen voor het zelf indienen van je driemaandelijkse BTW-aangifte. Ontdek de gemakkelijke boekhoudfunctionaliteiten!

Flexpulse ondersteund iedere pinautomaat

Pinautomaten in PlanRijles

Flexpulse PlanRijles ondersteunt elk type pinautomaat, waardoor het niet nodig is om een nieuw apparaat aan te schaffen of een nieuw contract af te sluiten. Als je nog geen pinautomaat hebt en deze graag wilt gebruiken, ben je bij ons vrij om een geschikte automaat te kiezen. Ontdek de flexibiliteit van onze pinautomatenopties!

Altijd toegang tot alle PlanRijles functies, ook onderweg

Wist je dat je alle functionaliteiten van PlanRijles ook eenvoudig kunt gebruiken via de app? Dankzij een slimme oplossing zijn alle functies die je normaal op kantoor of laptop gebruikt beschikbaar op al je mobiele apparaten, ongeacht het besturingssysteem of merk. Download onze apps voor Apple, Android en Huawei en ontdek de gemakken van onderweg werken!

Welkom bij Flexpulse RijschoolSoftware

Leer ons kort kennen en ontdek wat wij voor jou en je rijschool kunnen betekenen.

Ideal Frame website logo

iDEAL betalingen in PlanRijles

Bij PlanRijles kunnen je leerlingen indien gewenst facturen direct betalen met iDEAL . Bovendien hebben ze de mogelijkheid om zelfstandig saldo op te waarderen en/of vooringestelde producten aan te kopen. Ontdek het gemak van iDEAL in PlanRijles!

Code 95 Frame website logo

Code 95 in PlanRijles

Flexpulse rijschoolsoftware heeft verschillende opleiders in de transportsector als klant en biedt uitgebreide ondersteuning voor Code 95. Ontdek onze oplossingen!

Wij ondersteunen ieder type rijschool

kleine rijschool

Kleine Rijscholen

Middel grote rijschool

Middel Rijscholen

grote rijschool

Grote Rijscholen

franchise

Franchise Rijscholen

Top Internet koppeling
Plan RIjles App voor Android op de Google Play store
Plan RIjles App voor iOs op de Apple App store
Explore it on Huawei App Gallery

Ontdek PlanRijles zelf