Functionaliteit in PlanRijles - Flexpulse Rijschoolsoftware

Functionaliteit in PlanRijles

Rijschool groot
Rijschool Klein

Grote Rijscholen

Wij ondersteunen met onze software diverse grote tot zeer grote rijscholen in Nederland. Van bedrijven met enkele auto’s tot rijscholen met tientallen voertuigen in diverse lescategorieën.

Kleine Rijscholen

Doordat de software niet in modules is opgebouwd kunnen kleine rijscholen profiteren en gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als grote rijscholen, maar dan zonder de ballast.

Flexpulse animatie iedere lescategorie ondersteund
Flexpulse animatie onderweg op kantoor en thuis

Iedere Lescategorie

Plan Rijles ondersteund iedere denkbare lescategorie van auto tot taxi, tractor, hoogwerker etc. etc. Eventuele afwijkende categorieën kunnen we voor u toevoegen.

Overal beschikbaar

U kunt met dit flexibele rijschoolsoftwarepakket zowel thuis, kantoor en/of onderweg werken. Voor Android, iOS en Huawei zijn er apps beschikbaar maar Plan Rijles is geschikt voor iedere mobiele telefoon en tablet.

Alles in één systeem

Flexpulse Rijschoolsoftware werkt niet met lastige en kostbare losse modules. Wij leveren een zeer uitgebreid totaalpakket voor een vaste lage prijs!

Dynamische agenda

Al uw afspraken met leerlingen in één handeling aangepast of zelfs verplaatst naar een andere dag of instructeur? Het kan allemaal met PlanRijles dé rijschoolsoftware voor grote en kleine rijscholen.

PlanRijles Transparantie Ouders, iDEAL, Plannen
Animatie mogelijkheden Flexpulse

Belangrijke functionaliteiten

Enkele belangrijke functionaliteiten zijn o.a. de transparantie naar de ouders van leerlingen, de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, het geïntegreerde automatische herinneringssysteem en niet te vergeten de mogelijkheid voor leerlingen om zelf rijlessen te reserveren.

En meer ….

Daarnaast is Flexpulse Plan Rijles overal beschikbaar, snel, stabiel en zeer goed beveiligd. U kunt de beschikbaarheid van u en/of uw personeel vooraf instellen. Natuurlijk bied het pakket een koppeling met Top Internet en een aparte agenda voor iedere instructeur.

Flexpulse animatie Gratis training voor personeel op locatie
Flexpulse animatie mogelijkheden boekhouder

Gratis training/demonstratie personeel

Wij bieden u een volledig gratis training/demonstratie aan uw personeel. Dit doen we bij u op locatie of bij ons op kantoor. Eventueel kunnen we dit ook digitaal (op afstand) doen door middel van een schermdeling via de computer.

Boekhouder(ster)

De boekhouder(ster) kan middels een eigen account inloggen in Plan Rijles. De rijschool software ondersteunt verder diverse externe boekhoudprogramma’s zoals o.a. Exact Online, Snelstart, Twinfield en vele anderen. Ook exporteren naar Excel behoort tot de mogelijkheden.

Facturen splitsen in termijnen

In PlanRijles heeft u de mogelijkheid om op 3 verschillende manieren facturen te splitsen in termijnen.
U kunt splitsen op data, op aantal lessen maar ook in aantal lesminuten. Natuurlijk bevat PlanRijles ook een uitgebreide mogelijkheid offerte’s op te stellen en een mogelijkheid een factuur in te plannen en later te verzenden.

Speciale software voor de franchisegever

Flexpulse Rijschoolsoftware heeft speciale software ontwikkeld voor franchisegevers, hierdoor is het mogelijk om alle accounts van uw franchisenemers in te zien en daarnaast ook bewerkingen en eventueel ook aanpassingen te doen binnen deze accounts. Hierdoor behoud u als franchisegever de regie en weet u exact wat er binnen uw organisatie speelt.

Flexpulse animatie geen vast contract
Flexpulse Animatie overstapservice

Geen vast contract!

Wij werken zonder vast contract, na de startaanbieding kunt u dus maandelijks opzeggen.

Overstapservice

Zit u toevallig vast aan een contract van een andere aanbieder en wilt desondanks toch overstappen?
Bij ons is het mogelijk om volledig gratis gebruik te maken van Plan Rijles gedurende de resterende contractperiode van de huidige aanbieder. Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen met het overzetten van uw huidige administratie.

Kilometerregistratie bijhouden in PlanRijles
WhatsApp in PlanRijles voor onderweg en op kantoor

Kilometerregistratie in PlanRijles

In Planrijles is het mogelijk om zonder extra kosten de kilometerregistratie van uw complete wagenpark bij te houden. Natuurlijk is onze kilometerregistratie volledig fiscusproof. PlanRijles biedt de mogelijkheid om de kilometerregistratie uitgebreid te filteren en na afloop kunt u de gegevens gemakkelijk exporteren naar een overzichtelijk Excel bestand.

Whats App in PlanRijles

U kunt in PlanRijles gebruik maken van WhatsApp. U kunt natuurlijk berichten versturen via uw mobiele telefoon maar ook via een computer thuis of op kantoor. Leerlingen hoeven hiervoor niet in uw persoonlijke contactenlijst van uw mobiele telefoon te staan.

Linken naar eigen filmpjes in de voortgangskaart

Wist u dat het in Flexpulse PlanRijles mogelijk is om uw eigen digitale leskaart ofwel voortgangskaart aan te maken?

U kunt deze voorzien van een uitleg per onderdeel, er is ruimte voor opmerkingen van de instructeur, er is een mogelijkheid om huiswerkopdrachten te verzenden naar uw leerling en natuurlijk kunt u uw eigen gewenste video’s plaatsen bij ieder onderdeel op de voortgangskaart. Deze nieuwe functie zal voor al onze nieuwe en bestaande klanten compleet kosteloos worden aangeboden.

Eigen huisstijl & koppeling eigen website

Wist u dat u binnen Flexpulse PlanRijles uw eigen huisstijl kunt voeren?

Daarnaast kunt u uw eigen website koppelen met PlanRijles zodat uw leerlingen rechtstreeks inschrijven in PlanRijles, dit spaart u een hoop werk! Natuurlijk is het voor uw leerlingen tevens mogelijk om in te loggen via uw eigen website, wel zo handig!

Inkomende en uitgaande facturen verwerken in PlanRijles
Flexpulse ondersteund iedere pinautomaat

Inkomende en uitgaande facturen verwerken

Het is mogelijk om met PlanRijles zowel uw inkomende alsook uw uitgaande facturen te verwerken. Daarnaast beschikt onze rijschoolsoftware over een handig omzet overzicht, uit dit overzicht haalt u eenvoudig alle informatie die nodig is om uw btw aangiftes zonder problemen zelf in te dienen.

Pinautomaten in PlanRijles

Flexpulse PlanRijles ondersteund ieder type pinautomaat, het is dus niet nodig een nieuw apparaat aan te schaffen en/of een nieuw contract af te sluiten. Heeft u nog geen pinautomaat en wilt u hier wel graag gebruik van gaan maken? Dan bent u bij ons geheel vrij in het kiezen van een geschikte automaat.

Alle functies PlanRijles ook onderweg beschikbaar

Wist u dat u ook alle functionaliteit van PlanRijles in de App kunt gebruiken?
Door een slimme oplossing is het mogelijk om alle functies die u normaal op kantoor of laptop zou gebruiken, ook te gebruiken met al uw mobiele apparaten ongeacht besturingssysteem of merk. Wij hebben Apps beschikbaar voor Apple, Android en Huawei.

Aangenaam wij zijn Flexpulse RijschoolSoftware

Krijg een korte indruk over wie wij zijn en wat we voor u en uw rijschool kunnen betekenen.

Ideal Frame website logo
Code 95 Frame website logo

iDEAL in PlanRijles

Via Plan Rijles kunnen uw leerlingen indien gewenst facturen direct met iDEAL betalen, daarnaast is het ook mogelijk voor leerlingen om zelfstandig saldo op te waarderen en/of zelfstandig vooringestelde producten aan te kopen.

Code 95 in PlanRijles

Flexpulse rijschoolsoftware heeft diverse opleiders in de transportwereld als klant en biedt dan ook uitgebreid ondersteuning voor Code 95.

Wij ondersteunen ieder type rijschool

Kleine Rijscholen

Middel Rijscholen

Grote Rijscholen

Franchise Rijscholen

kleine rijschool
Middel grote rijschool
grote rijschool
franchise
Top Internet koppeling
Plan RIjles App voor Android op de Google Play store
Plan RIjles App voor iOs op de Apple App store
Explore it on Huawei App Gallery

Probeer onze software zelf