Functionaliteit in PlanRijles - Flexpulse Rijschoolsoftware

Functionaliteit in PlanRijles

Rijschool groot

Grote Rijscholen

Wij ondersteunen met onze software diverse grote tot zeer grote rijscholen in Nederland. Van bedrijven met enkele auto’s tot rijscholen met tientallen voertuigen in diverse lescategorieën.

Rijschool Klein

Kleine Rijscholen

Doordat de software niet in modules is opgebouwd kunnen kleine rijscholen profiteren en gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als grote rijscholen, maar dan zonder de ballast.

Flexpulse animatie iedere lescategorie ondersteund

Iedere Lescategorie

Plan Rijles ondersteund iedere denkbare lescategorie van auto tot taxi, tractor, hoogwerker etc. etc. Eventuele afwijkende categorieën kunnen we voor je toevoegen.

Flexpulse animatie onderweg op kantoor en thuis

Overal beschikbaar

Je kunt met dit flexibele rijschoolsoftwarepakket zowel thuis, kantoor en/of onderweg werken. Voor Android, iOS en Huawei zijn er apps beschikbaar maar Plan Rijles is geschikt voor iedere mobiele telefoon en tablet.

Alles in één systeem

Flexpulse Rijschoolsoftware werkt niet met lastige en kostbare losse modules. Wij leveren een zeer uitgebreid totaalpakket voor een vaste lage prijs!

Dynamische agenda

Al je afspraken met leerlingen in één handeling aangepast of zelfs verplaatst naar een andere dag of instructeur? Het kan allemaal met PlanRijles dé rijschoolsoftware voor grote en kleine rijscholen.

PlanRijles Transparantie Ouders, iDEAL, Plannen

Belangrijke functionaliteiten

Enkele belangrijke functionaliteiten zijn o.a. de transparantie naar de ouders van leerlingen, de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, het geïntegreerde automatische herinneringssysteem en niet te vergeten de mogelijkheid voor leerlingen om zelf rijlessen te reserveren.

Animatie mogelijkheden Flexpulse

En meer ….

Daarnaast is Flexpulse Plan Rijles overal beschikbaar, snel, stabiel en zeer goed beveiligd. Je kunt de beschikbaarheid van jou en/of je personeel vooraf instellen. Natuurlijk bied het pakket een koppeling met Top Internet en een aparte agenda voor iedere instructeur.

Flexpulse animatie Gratis training voor personeel op locatie

Gratis training/demonstratie personeel

Wij bieden je een volledig gratis training/demonstratie aan voor je personeel. Dit doen we bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Eventueel kunnen we dit ook digitaal (op afstand) doen door middel van bijvoorbeeld een Zoom meeting.

Flexpulse animatie mogelijkheden boekhouder

Boekhouder(ster)

De boekhouder(ster) kan middels een eigen account inloggen in Plan Rijles. De rijschool software ondersteunt verder diverse externe boekhoudprogramma’s zoals o.a. Exact Online, Snelstart, Twinfield en vele anderen. Ook exporteren naar Excel behoort tot de mogelijkheden.

Facturen splitsen in termijnen

In PlanRijles heb je de mogelijkheid om op 3 verschillende manieren facturen te splitsen in termijnen.
Je kunt splitsen op data, op aantal lessen maar ook in aantal lesminuten. Natuurlijk bevat PlanRijles ook een uitgebreide mogelijkheid om offertes op te stellen en natuurlijk een mogelijkheid om een factuur in te plannen en later te verzenden.

Speciale software voor de franchisegever

Flexpulse Rijschoolsoftware heeft speciale software ontwikkeld voor franchisegevers, hierdoor is het mogelijk om alle accounts van je franchisenemers in te zien en daarnaast ook bewerkingen en eventueel aanpassingen te doen binnen deze accounts. Hierdoor behoud jij als franchisegever de regie en weet je exact wat er binnen jouw organisatie speelt.

Flexpulse animatie geen vast contract

Geen vast contract!

Wij werken zonder vast contract, na de startaanbieding kun je dus maandelijks opzeggen.

Flexpulse Animatie overstapservice

Overstapservice

Zit je toevallig vast aan een contract van een andere aanbieder en wil je desondanks toch overstappen?
Bij ons is het mogelijk om volledig gratis gebruik te maken van Plan Rijles gedurende de resterende contractperiode van de huidige aanbieder. Indien gewenst kunnen wij je ook ondersteunen met het overzetten van je huidige administratie.

Kilometerregistratie bijhouden in PlanRijles

Kilometerregistratie in PlanRijles

In Planrijles is het mogelijk om zonder extra kosten de kilometerregistratie van je complete wagenpark bij te houden. Natuurlijk is onze kilometerregistratie volledig fiscusproof. PlanRijles biedt de mogelijkheid om de kilometerregistratie uitgebreid te filteren en na afloop kun je de gegevens gemakkelijk exporteren naar een overzichtelijk Excel bestand.

WhatsApp in PlanRijles voor onderweg en op kantoor

Whats App in PlanRijles

Je kunt in PlanRijles gebruik maken van WhatsApp. Je kunt natuurlijk berichten versturen via uw mobiele telefoon maar ook via een computer thuis of op kantoor. Leerlingen hoeven hiervoor niet in je persoonlijke contactenlijst van je mobiele telefoon te staan.

Linken naar eigen filmpjes in de voortgangskaart

Wist je dat het in Flexpulse PlanRijles mogelijk is om je eigen digitale leskaart ofwel voortgangskaart aan te maken?

Je kunt deze voorzien van een uitleg per onderdeel, er is ruimte voor opmerkingen van de instructeur, er is een mogelijkheid om huiswerkopdrachten te verzenden naar je leerling en natuurlijk kun je eigen gewenste video’s  plaatsen bij ieder onderdeel op de voortgangskaart. Deze nieuwe functie zal voor al onze nieuwe en bestaande klanten compleet gratis worden aangeboden.

Eigen huisstijl & koppeling eigen website

Wist je dat je binnen Flexpulse PlanRijles je eigen huisstijl kunt voeren?

Daarnaast kun je eenvoudig de eigen website koppelen met PlanRijles zodat je leerlingen rechtstreeks inschrijven in PlanRijles, dit spaart echt een hoop werk! Natuurlijk is het voor je leerlingen tevens mogelijk om in te loggen via je eigen website, wel zo handig!

Inkomende en uitgaande facturen verwerken in PlanRijles

Inkomende en uitgaande facturen verwerken

Het is mogelijk om met PlanRijles zowel je inkomende alsook je uitgaande facturen te verwerken. Daarnaast beschikt onze rijschoolsoftware over een handig omzet overzicht, uit dit overzicht haal je eenvoudig alle informatie die nodig is om je  driemaandelijkse BTW aangifte zonder problemen zelf in te dienen.

Flexpulse ondersteund iedere pinautomaat

Pinautomaten in PlanRijles

Flexpulse PlanRijles ondersteund ieder type pinautomaat, het is dus niet nodig een nieuw apparaat aan te schaffen en/of een nieuw contract af te sluiten. Heb je nog geen pinautomaat en wil je hier wel graag gebruik van gaan maken? Dan ben je bij ons geheel vrij in het kiezen van een geschikte automaat.

Alle functies PlanRijles ook onderweg beschikbaar

Wist je dat je ook alle functionaliteit van PlanRijles in de App kunt gebruiken?
Door een slimme oplossing is het mogelijk om alle functies die je normaal op kantoor of laptop zou gebruiken, ook te gebruiken met al je mobiele apparaten ongeacht besturingssysteem of merk. Wij hebben Apps beschikbaar voor Apple, Android en Huawei.

Aangenaam wij zijn Flexpulse RijschoolSoftware

Krijg een korte indruk over wie wij zijn en wat we voor jou en je rijschool kunnen betekenen.

Ideal Frame website logo

iDEAL in PlanRijles

Via Plan Rijles kunnen je leerlingen indien gewenst facturen direct met iDEAL betalen, daarnaast is het ook mogelijk voor leerlingen om zelfstandig saldo op te waarderen en/of zelfstandig vooringestelde producten aan te kopen.

Code 95 Frame website logo

Code 95 in PlanRijles

Flexpulse rijschoolsoftware heeft diverse opleiders in de transportwereld als klant en biedt dan ook uitgebreid ondersteuning voor Code 95.

Wij ondersteunen ieder type rijschool

kleine rijschool

Kleine Rijscholen

Middel grote rijschool

Middel Rijscholen

grote rijschool

Grote Rijscholen

franchise

Franchise Rijscholen

Top Internet koppeling
Plan RIjles App voor Android op de Google Play store
Plan RIjles App voor iOs op de Apple App store
Explore it on Huawei App Gallery

Ontdek PlanRijles zelf