Flexpulse Klant Ervaringen

logo_merijn

Autorijschool Merijn, Bergen op Zoom
www.autorijschoolmerijn.nl
Nu ik toch al wat jaren in de rijschoolbranche werkzaam ben, en met diverse programma’s heb gewerkt, ben ik sinds kort weer terug bij FlexPulse.

Dit programma heeft ten opzichte van anderen voor mij de meeste optie’s:

  • De leerling kan zelf online inplannen.
  • Een dag voor de rijles krijgen ze een herrineringsmail (wat de leerlingen zeer prettig vinden).
  • Eigen beheer financiën.
  • Automatische facturatie.
  • Goedgekeurde kilometerregistratie.
  • En nog veel meer.

En wat ook zeer makkelijk is, dat PlanRijles een koppeling heeft met CBR TOP Online.
Hierbij kunnen nooit meer lessen op de examentijden gepland worden.

Daarnaast is de service van zeer hoog niveau. Gewoon even bellen of mailen, en het wordt gelijk of binnen dezelfde dag opgelost.
Ik ben daarom ook zeer tevreden over de samenwerking met FlexPulse, en zal hen daarom ook bij alle collega rijschoolhouder aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Rini Kools
Autorijschool Merijn

 


 

Autorijschool Boudewijn Pijnappel, Oisterwijk
www.autorijschoolpijnappel.nl

Met mijn rijschool werk ik al ruim anderhalf jaar met het planning systeem van Flexpulse. En naar zeer grote tevredenheid.

logo_pijnappel

Maar wat nog veel belangrijker is, de leerlingen zijn er zeer goed over te spreken. Zij kunnen zelf hun rijlessen inplannen en krijgen direct na de gemaakte afspraak per mail een bevestiging. Daarnaast krijgen ze één dag voor de geplande rijles een sms bericht ter herinnering. Zo kan er vrijwel nooit meer iets fout gaan met de afspraken en dat zijn er elke week toch zo’n 40 stuks.
Zelf kan ik er mijn volledige boekhouding op doen.

Daarnaast is de service uitstekend te noemen. Als er iets aan de hand is dan krijg ik direct een medewerker aan de lijn, die me snel en adequaat kan helpen. In het begin heb ik nog een paar tips en trucs gegeven geven om het programma nog beter te laten werken, ze zijn allemaal meegenomen en geïmplementeerd. En zo komen we samen tot een goede samenwerking en goede resultaten.
Ik ben zeer tevreden over Flexpulse en zou de klok niet meer willen terugdraaien naar een handmatige agenda en alle rompslomp erom heen.
Hierbij wens ik Flexpulse veel succes met hun bedrijf en ik zal het planningsysteem zeker aanraden bij collega rijschoolhouders.

Met vriendelijke groet,
Boudewijn Pijnappel

 


 

logo_holthuis

Rijschool Pascal Holthuis, Apeldoorn
www.pascalholthuis.nl
In augustus 2013 ben ik gestart aan mijn nieuwe uitdaging: ‘een eigen rijschool’.

Wij zijn eigenlijk direct op zoek gegaan naar een eenvoudig, beheersbaar systeem om de administratie van onze leerlingen bij te kunnen houden.
Een systeem waar in de auto veel van de administratie eigenlijk al verwerkt wordt, zodat het thuis alleen nog een kwestie is van controle en verwerking in ons boekhoudpakket van Exact Online.
Wij kwamen uit bij Flexpulse, niet alleen een administratie systeem, maar ook een systeem waarin leerlingen zelf kunnen plannen, veilig betalingen verricht kunnen worden en dat alles via persoonlijke inlogcodes per leerling.
Een totaalsysteem voor: leerling, rijschooleigenaar en medewerkers. Na een half jaar gebruikt blijkt het erg makkelijk in gebruik voor de rijschool, maar ook zeker is het een extra pluspunt richting de leerlingen.
Zij willen zelf kunnen plannen, zelf overzicht hebben in de lessen en resultaten.

De helpdesk en ondersteuning zijn uiterst zorgvuldig en snel. Er is contact en de vraag wordt opgepakt en daar waar nodig opgelost.

Een persoonlijke benadering met een professionele dienstverlening! Top.

Met vriendelijke groet,
Pascal Holthuis

 


 

Rijschool Kemal, Nijmegen
www.rijschool-kemal.nl
Wij zijn nu al enige tijd bezig met het systeem PlanRijles en naar volle tevredenheid.
Het mooiste aan het systeem is dat ik als rijschoolhouder meer rust heb gekregen.

logo_kemal

De leerlingen plannen nu zelf hun rijlessen. Facturen sturen of een contante betaling verwerken is een fluitje van een cent geworden, ik kan dit zelfs vanuit de auto doen. Het gevolg is dat ik aan het einde van mijn werkdag ook echt klaar ben met mijn werkzaamheden. De koppeling met het Top Online systeem werkt erg goed: mijn geplande examens en toetsen worden automatisch gesynchroniseerd met de Plan Rijles agenda met 1 druk op de knop. Ook mijn leerlingen zijn erg tevreden over het systeem.

De medewerkers van Flexpulse lossen eventuele problemen snel en doeltreffend op. Tevens heb ik het gevoel dat ze echt de tijd voor mij nemen bij het oplossen van onduidelijkheden of vragen.

Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben met de service van Flexpulse. Ik wens ze dan ook veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Kemal Duzgun