iDeal betalingen voor uw rijschool- Flexpulse Rijschoolsoftware

iDeal betalingen voor uw rijschool

Ideal Frame website logo
Mollie Frame website logo
iZettle Frame website logo

Mollie
www.mollie.nl

Mollie is een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Zij zijn de betalingspartner van Flexpulse Automatisering. We werken namelijk met iDeal transacties binnen PlanRijles.

“Wij zijn Mollie. We faciliteren betalingen voor meer dan 15.000 bedrijven. In een notendop kan je bedrijf via Mollie met een paar klikken online betalingen ontvangen vanuit de hele  wereld.
Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit in ons bloed. Flexpulse ondersteund met behulp van Mollie de onderstaande betalingsmogelijkheden.”

Betalingsmogelijkheden Flexpulse Rijschoolsoftware

iZettle
www.izettle.nl

Bankpas, creditcard of contactloos betalen? Gebruik uw smartphone of tablet om deze manieren van betalingen te accepteren.
En het allerbeste; iZettle. Het systeem werkt, waar je ook bent. Flexpulse PlanRijles is een samenwerking aangegaan met iZettle.

iZettle is leverancier van mobiele pinautomaten. Bij iZettle heb je geen vast contract. Je betaalt enkel per transactie (de transactiekosten zijn variabel en afhankelijk van je omzet, maximaal 2,75% per transactie en minimaal 1,50% per transactie).

mollie-izettle Pinnen met Flexpulse Rijschoolsoftware

izette-reader-visa-lg-nl_NL

Hoe eenvoudig je betalingen kunt accepteren met iZettle

mollie-izettle

Probeer onze software zelf