Rijschoolsoftware PlanRijles zelf uitproberen. U zit nergens aan vast

PlanRijles direct proberen!

Hoe kunnen wij je een demo geven?

Probeer onze rijschool-software zelf

Gratis en vrijblijvend 14 dagen Flexpulse Rijschoolsoftware online uitproberen

Liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgt door een van onze medewerkers

Of een afspraak op locatie?

Persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

girl working in an imac while wearing glasses at the office a16260(4)
man coaching a coworker working on an imac mockup a20989(1)

Probeer PlanRijles gratis!

Ontdek Flexpulse PlanRijles vrijblijvend met een gratis proefperiode van 14 dagen. Vraag snel een demo aan en maak kennis met alle functies van ons systeem.

Gedurende de proefperiode kun je het PlanRijles systeem uitgebreid testen om een goed beeld te krijgen.

Wij zullen tussentijds contact met je opnemen om te vragen of alles duidelijk is en of je eventuele vragen of opmerkingen hebt. Je zit natuurlijk nergens aan vast. Ontdek het zelf!

Online demo

Bij Flexpulse blijven we innoveren in de rijschoolbranche. Daarom bieden wij je graag een persoonlijke online demonstratie aan via programma’s zoals bijvoorbeeld “Google Meet”.

Ook is het mogelijk om een online demo te organiseren voor een door jou geselecteerde groep mensen, zodat bijvoorbeeld ook je medewerkers een duidelijk beeld krijgen van ons product. Ontdek de mogelijkheden!

Gratis demonstratie bij jou op locatie

Flexpulse Rijschoolsoftware biedt kosteloos een training, demonstratie, of workshop op elke gewenste locatie in Nederland. Tijdens deze sessies leggen we onder andere uit hoe je jouw administratie kunt vereenvoudigen met behulp van de rijschoolsoftware Plan Rijles.

Deze afspraken kunnen op elke gewenste locatie worden georganiseerd. Uiteraard bieden wij ook trainingen aan voor je eigen medewerkers, zowel bij jou op locatie als bij ons op kantoor, of op een andere locatie naar keuze. Ontdek de mogelijkheden!

Deze afspraken kunnen op iedere gewenste locatie worden georganiseerd. Natuurlijk bieden wij ook trainingen aan voor je eigen medewerkers dat kan bij jou op locatie, bij ons op kantoor of op iedere andere gewenste locatie.

Google Play klein
appstore klein