Software voor franchise rijscholen: Flexpulse Rijschoolsoftware

Software voor franchise rijscholen

franchise

Speciale software voor de franchisegever

Flexpulse Rijschoolsoftware heeft speciale software ontwikkeld voor franchisegevers, hierdoor is het mogelijk om alle accounts van je franchisenemers in te zien en daarnaast ook bewerkingen en eventueel ook aanpassingen te doen binnen deze accounts. Hierdoor behoud je als franchisegever de regie en weet je exact wat er binnen je organisatie speelt.

In de praktijk

Kunnen wij je ondersteunen en adviseren over het verbeteren van je franchise rijschool. Hierdoor bespaar je veel tijd en dus geld.

Problemen worden binnen PlanRijles direct opgelost. Leerlingen worden automatisch herinnert aan geplande rijlessen, afspraken kunnen worden verandert en vorderingskaarten kunnen worden bijgehouden. Daarnaast past je complete debiteuren administratie in ons systeem.

Al je administratie in PlanRijles

Het verwerken van je administratie vraagt om een compleet en complex rijschoolpakket. Plan Rijles biedt je deze mogelijkheden.

Vraag voor meer informatie een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs. Wij demonstreren graag de mogelijkheden die PlanRijles biedt voor deze vorm van ondernemen.

Voor meer informatie met betrekking tot de voordelen van Plan Rijles willen we je ook graag verwijzen naar onze functionaliteitenpagina.

Probeer onze software zelf