Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk + Veelgestelde Vragen

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk

Gemak dient de mens

Om je als klant nog beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een online helpdesk. Hierdoor kunnen wij je effectiever en sneller van dienst zijn. Je kunt direct een hulpverzoek/ticket verzenden naar onze online helpdesk, je doet dit door op het vraagteken in de rechter bovenhoek van iedere pagina van PlanRijles te klikken. Je hulpverzoek komt vervolgens op de juiste afdeling bij ons binnen inclusief alle benodigde achtergrondinformatie. Wij zullen je aanvraag dezelfde dag in behandeling nemen. Een e-mail sturen of telefonisch contact is natuurlijk ook altijd mogelijk. Daarvoor verwijzen wij je graag naar de contact pagina.

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk
Ook wanneer Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk gesloten is kun je een hulpverzoek/ticket achter laten voor onze medewerkers. Dit bericht zal de volgende werkdag alsnog door onze helpdesk in behandeling worden genomen. Ook buiten kantooruren en in weekenden is de helpdesk telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen en problemen die echt niet kunnen wachten.

Video handleiding Flexpulse PlanRijles

Voor veel onderdelen van PlanRijles zijn video handleidingen beschikbaar. Hiermee kun je – wanneer het je uitkomt – de werking van bepaalde onderdelen van de PlanRijles software terug kijken.

Video Instructie Handleiding

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk

Bekijk nu onze Youtube videohandleiding

Leer snel werken met onze software

Informatiepagina Mollie/iZettle

Accepteer online betalingen in PlanRijles

laptop mockup of a macbook sitting on top of a table next to a sofa a5486wide

Veelgestelde vragen (FAQ)

PlanRijles is geschikt voor iedere rijschoolhouder, onafhankelijk het aantal medewerkers of vestigingen.

Natuurlijk is dit mogelijk. In de meeste gevallen is het mogelijk zonder verlies van data over te stappen.

Flexpulse levert gebruiksvriendelijke software. Het programma is uitgebreid en kritisch getest door diverse rijscholen. Flexpulse is ontstaan vanuit de praktijk. We hebben jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Daarnaast luisteren wij kritisch naar jou als gebruiker van onze software. Het aanpassen van gegevens en opvragen van overzichten is eenvoudig te doen! Mocht je toch met vragen en/of opmerkingen zitten, neem dan contact op via onze online helpdesk.

Meer weten over de ervaring van rijscholen met PlanRijles? Klik dan hier.

Ja, dat kan. Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Vervolgens maken we een vrijblijvende afspraak met jou. Hiervoor komen wij bij jou op locatie. De enige voorwaarde is dat je de beschikking hebt over een computer met internetverbinding. Ook bestaat er een mogelijkheid een online demonstratie te krijgen. Erg handig indien je weinig tijd hebt, maar wel een goede indruk wil krijgen van de mogelijkheden binnen PlanRijles!

In principe werkt Flexpulse op iedere computer met internetverbinding. Het maakt niet uit welk besturingssysteem er gebruikt wordt. Dit is te danken aan het feit dat de software online geplaatst is. Hierdoor kunnen wij flexibiliteit garanderen. Wij bieden volledige ondersteuning en updates ongeacht welk besturingssysteem je gebruikt. Door de flexibiliteit is het systeem ook voorbereid op toekomstige besturingssystemen.

Mocht PlanRijles onverhoopt niet de mogelijkheden bieden die je zoekt dan kun je maandelijks opzeggen.

Let op: het is mogelijk het systeem aan je wensen aan te passen. We horen daarom graag wat je mist of zou willen aanpassen.

Wij maken gebruik van een online helpdesk. In de meeste gevallen kunnen we eventuele problemen direct oplossen. Zelfs wanneer de helpdesk offline is kun je een vraag achter laten voor onze medewerkers. Je klikt hiervoor simpelweg op de supportknop, vult de gevraagde gegevens in en laat een bericht achter. Dit bericht zal dan dezelfde dag nog in behandeling worden genomen. Ook buiten kantooruren en in weekenden is onze support bereikbaar. In zeer dringende en/of noodgevallen kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken, buiten kantooruren dien je dan op het cijfer 1 van je toestel te drukken, je zal dan automatisch worden doorverbonden met de dienstdoende storingsmedewerker.

Wanneer je de inloggegevens bent vergeten, klik je in het inlogscherm op “wachtwoord vergeten” en geef je de rijschoolcode en het e-mailadres op. Vul het e-mailadres in waarop je correspondentie van PlanRijles ontvangt. Binnen enkele ogenblikken ontvang je dan een nieuw wachtwoord.

Flexpulse is steeds bezig haar systemen te verbeteren om zoveel mogelijk de wensen van onze klanten te vervullen. Iedere maand voegen we nieuwe updates/functionaliteiten toe. Heb jij specifieke wensen? Dan denken we graag met je mee. Laat het ons vooral weten.

Uiteraard is training op locatie mogelijk. Wij zullen op deze dag een uitgebreide demonstratie geven van PlanRijles. Daarnaast is er volop ruimte om het systeem zelf uit te proberen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Google Play klein
appstore klein

Probeer PlanRijles zelf