Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk + Veelgestelde Vragen

Flexpulse Rijschoolsoftware ondersteuning/helpdesk

Gemak voor jou

Om je nog beter van dienst te zijn, hebben we een online helpdesk. Hierdoor kunnen we je effectiever en sneller helpen. Je kunt direct een hulpverzoek/ticket indienen bij onze online helpdesk door op het vraagteken bovenaan iedere pagina in PlanRijles te klikken. Je hulpverzoek komt dan op de juiste afdeling binnen, inclusief alle benodigde achtergrondinformatie. We zullen je aanvraag dezelfde dag behandelen. Natuurlijk kun je ons ook altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen; hiervoor verwijzen we je naar de contact pagina.

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk
Zelfs als de helpdesk van Flexpulse Rijschoolsoftware gesloten is, kun je toch een hulpverzoek/ticket achterlaten. Dit bericht wordt dan de volgende werkdag alsnog door onze helpdeskmedewerkers behandeld. Ook buiten kantooruren en in het weekend is de helpdesk telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen en problemen die echt niet kunnen wachten. Ontdek het gemak van onze ondersteuning!

Video handleiding Flexpulse PlanRijles

Ontdek videohandleidingen voor vele onderdelen van PlanRijles. Hiermee kun je op jouw eigen moment de werking van specifieke onderdelen van de PlanRijles-software bekijken.

Video Instructie Handleiding

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk

Bekijk onze Youtube videohandleidingen

Leer snel werken met onze software

Informatiepagina Mollie/iZettle

Accepteer online betalingen in PlanRijles

laptop mockup of a macbook sitting on top of a table next to a sofa a5486wide

Veelgestelde vragen (FAQ)

PlanRijles is geschikt voor iedere rijschoolhouder, onafhankelijk het aantal medewerkers of vestigingen.

Natuurlijk is dit mogelijk. In de meeste gevallen is het mogelijk zonder verlies van data over te stappen.

Flexpulse levert gebruiksvriendelijke software. Het programma is uitgebreid en kritisch getest door diverse rijscholen. Flexpulse is ontstaan vanuit de praktijk. We hebben jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Daarnaast luisteren wij kritisch naar jou als gebruiker van onze software. Het aanpassen van gegevens en opvragen van overzichten is eenvoudig te doen! Mocht je toch met vragen en/of opmerkingen zitten, neem dan contact op via onze online helpdesk.

Meer weten over de ervaring van rijscholen met PlanRijles? Klik dan hier.

Ja, dat kan. Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Vervolgens maken we een vrijblijvende afspraak met jou. Hiervoor komen wij bij jou op locatie. De enige voorwaarde is dat je de beschikking hebt over een computer met internetverbinding. Ook bestaat er een mogelijkheid een online demonstratie te krijgen. Erg handig indien je weinig tijd hebt, maar wel een goede indruk wil krijgen van de mogelijkheden binnen PlanRijles!

In principe werkt Flexpulse op iedere computer met internetverbinding. Het maakt niet uit welk besturingssysteem er gebruikt wordt. Dit is te danken aan het feit dat de software online geplaatst is. Hierdoor kunnen wij flexibiliteit garanderen. Wij bieden volledige ondersteuning en updates ongeacht welk besturingssysteem je gebruikt. Door de flexibiliteit is het systeem ook voorbereid op toekomstige besturingssystemen.

Mocht PlanRijles onverhoopt niet de mogelijkheden bieden die je zoekt dan kun je maandelijks opzeggen.

Let op: het is mogelijk het systeem aan je wensen aan te passen. We horen daarom graag wat je mist of zou willen aanpassen.

Wij maken gebruik van een online helpdesk. In de meeste gevallen kunnen we eventuele problemen direct oplossen. Zelfs wanneer de helpdesk offline is kun je een vraag achter laten voor onze medewerkers. Je klikt hiervoor simpelweg op de supportknop, vult de gevraagde gegevens in en laat een bericht achter. Dit bericht zal dan dezelfde dag nog in behandeling worden genomen. Ook buiten kantooruren en in weekenden is onze support bereikbaar. In zeer dringende en/of noodgevallen kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken, buiten kantooruren dien je dan op het cijfer 1 van je toestel te drukken, je zal dan automatisch worden doorverbonden met de dienstdoende storingsmedewerker.

Wanneer je de inloggegevens bent vergeten, klik je in het inlogscherm op “wachtwoord vergeten” en geef je de rijschoolcode en het e-mailadres op. Vul het e-mailadres in waarop je correspondentie van PlanRijles ontvangt. Binnen enkele ogenblikken ontvang je dan een nieuw wachtwoord.

Flexpulse is steeds bezig haar systemen te verbeteren om zoveel mogelijk de wensen van onze klanten te vervullen. Iedere maand voegen we nieuwe updates/functionaliteiten toe. Heb jij specifieke wensen? Dan denken we graag met je mee. Laat het ons vooral weten.

Uiteraard is training op locatie mogelijk. Wij zullen op deze dag een uitgebreide demonstratie geven van PlanRijles. Daarnaast is er volop ruimte om het systeem zelf uit te proberen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Google Play klein
appstore klein

Probeer PlanRijles zelf