Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk + Veelgestelde Vragen

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk

Om u als klant nog beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een online helpdesk. Hierdoor kunnen wij u effectiever en sneller van dienst zijn. U kunt direct met een van onze medewerkers chatten via de knop linksonder. De knop is zichtbaar op iedere pagina van deze website. Een e-mail sturen of telefonisch contact is natuurlijk ook mogelijk. Daarvoor verwijzen wij u graag naar de contact pagina.

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk
Ook wanneer de Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk offline is kunt u een vraag achter laten voor onze medewerkers. U klikt hiervoor op de supportknop, vult de gevraagde gegevens in en laat een bericht achter. Dit bericht zal dezelfde dag nog door onze helpdesk in behandeling worden genomen. Ook buiten kantooruren en in weekenden is de helpdesk digitaal bereikbaar. Voor spoedgevallen en problemen die echt niet kunnen wachten, kunt u ons altijd bellen.

Video handleiding Rijlesplanner

Voor veel onderdelen van PlanRijles zijn video handleidingen beschikbaar. Hiermee kunt u – wanneer het u uitkomt – de werking van bepaalde onderdelen van de PlanRijles software terug kijken.

Video Instructie Handleiding

Flexpulse Rijschoolsoftware Helpdesk

Bekijk nu onze Youtube videohandleidingen

Leer snel werken met onze software

Informatiepagina Mollie/iZettle

Accepteer online betalingen in PlanRijles!

Flexpulse zelf proberen

Veelgestelde vragen

PlanRijles is geschikt voor iedere rijschoolhouder, onafhankelijk het aantal medewerkers of vestigingen.

Natuurlijk is dit mogelijk. In de meeste gevallen is het mogelijk zonder verlies van data over te stappen.

Flexpulse levert gebruiksvriendelijke software. Het programma is uitgebreid en kritisch getest door diverse rijscholen. Flexpulse is ontstaan vanuit de praktijk. We hebben jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Daarnaast luisteren wij kritisch naar u als gebruiker van onze software. Het aanpassen van gegevens en opvragen van overzichten is eenvoudig te doen! Mocht u toch met vragen en/of opmerkingen zitten, neem dan contact op via onze online helpdesk.

Meer weten over de ervaring van rijscholen met PlanRijles? Klik dan hier.

Ja, dat kan. Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Vervolgens maken we een vrijblijvende afspraak met u. Hiervoor komen wij bij u op locatie. De enige voorwaarde is dat u de beschikking heeft over een computer met internetverbinding. Ook bestaat er de mogelijkheid een online demo te krijgen. Erg handig indien u weinig tijd heeft, maar wel een goede indruk wilt krijgen van de mogelijkheden van PlanRijles!

In principe werkt Flexpulse op iedere computer met internetverbinding. Het maakt niet uit welk besturingssysteem er gebruikt wordt. Dit is te danken aan het feit dat de software online geplaatst is. Hierdoor kunnen wij flexibiliteit garanderen. Wij bieden volledige ondersteuning en updates ongeacht welk besturingssysteem u gebruikt. Door de flexibiliteit is het systeem ook voorbereid op toekomstige besturingssystemen.

Mocht PlanRijles onverhoopt niet de mogelijkheden bieden die u zoekt dan kunt u maandelijks opzeggen.

Let op: het is mogelijk het systeem aan uw wensen aan te passen. We horen daarom graag wat u mist of zou willen aanpassen.

Wij maken gebruik van een online helpdesk. In de meeste gevallen kunnen we eventuele problemen direct oplossen. Zelfs wanneer de helpdesk offline is kunt u een vraag achter laten voor onze medewerkers. U klikt hiervoor simpelweg op de supportknop, vult de gevraagde gegevens in en laat een bericht achter. Dit bericht zal dan dezelfde dag nog in behandeling worden genomen. Ook buiten kantooruren en in weekenden is onze support bereikbaar. In zeer dringende en/of noodgevallen kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken, buiten kantooruren dient u dan op het cijfer 1 van uw toestel te drukken, u zal dan automatisch worden doorverbonden met de dienstdoende storingsmedewerker.

Wanneer u uw logingegevens bent vergeten, klikt u in het inlogscherm op “wachtwoord vergeten” en geeft u uw rijschoolcode en het e-mailadres op. Vul het e-mailadres in waarop u correspondentie van PlanRijles ontvangt. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u dan een nieuw wachtwoord.

Flexpulse is steeds bezig haar systemen te verbeteren om zoveel mogelijk de wensen van onze klanten te vervullen. Iedere maand voegen we nieuwe updates/functionaliteiten toe. Heeft u specifieke wensen? Dan denken we graag met u mee. Laat het ons vooral weten.

Uiteraard is training op locatie mogelijk. Wij zullen op deze dag een uitgebreide demonstratie geven van PlanRijles. Daarnaast is er volop ruimte om het systeem zelf uit te proberen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Google Play klein
appstore klein

Probeer onze software zelf!