CBR TOP Internet Koppeling - Flexpulse Rijschoolsoftware

CBR TOP Internet Koppeling

top internet koppeling

CBR Top Internet Koppeling

Met de rijschoolsoftware PlanRijles wordt automatisch gesynchroniseerd met het CBR Top Internet systeem. Hierdoor worden alle gemachtigde leerlingen automatisch aan je leerlingenadministratie toegevoegd. Ook worden alle ingeplande examens en tussentijdse toetsen in de planning van de juiste instructeur gezet. Zo voorkom je dubbele boekingen en kun je de examens en toetsen overzichtelijk rondom de rijlessen plannen.

mockup of three ipad pros floating together 1020 el(3)

Machtiging

Wanneer een leerling jouw rijschool machtigt via DigiD, ontvang je via de Top Internet koppeling een melding in PlanRijles. Daarna beslis je of je de leerling aan je eigen administratie wilt toevoegen. Alle gegevens die het CBR verstrekt zijn al automatisch ingevuld, waardoor de leerlinginformatie vaak al compleet is.

Examen & Tussentijdse toets

Wanneer de leerling zijn rijopleiding bijna heeft afgerond, kun je tussentijdse toetsen bij het CBR reserveren. Deze verschijnen volledig automatisch via de TOP internetkoppeling in de agenda van de juiste instructeur. Als er op dat tijdstip al een rijles gepland is, ontvang je direct een melding.

Ditzelfde geldt voor het rijexamen. Zodra je dit reserveert via CBR Top Internet, wordt het desbetreffende examen automatisch in de juiste planning gezet.

 

ipad pro mockup in landscape position with apple pencil a12179(5)

Examenuitslagen

De resultaten van examens en toetsen worden ook gesynchroniseerd met PlanRijles via de TOP internetkoppeling. Na het examen zie je meteen hoe jouw leerling heeft gepresteerd op de verschillende onderdelen.

 

Google Play klein
appstore klein

Probeer PlanRijles zelf