CBR TOP Internet Koppeling - Flexpulse Rijschoolsoftware

CBR TOP Internet Koppeling

top internet koppeling

Top Internet Koppeling

De rijschoolsoftware PlanRijles synchroniseert automatisch met het CBR Top Internet systeem. Hierdoor worden automatisch alle gemachtigde leerlingen aan uw leerlingenadministratie toegevoegd. Daarnaast worden alle ingeplande examens en tussentijdse toetsen in de planning van de juiste instructeur geplaatst. Hierdoor voorkomt u dubbele boekingen. Ook kunt u de examens en toetsen overzichtelijk rond de rijlessen plannen.

Examen & Tussentijdse toets

Als de leerling zijn rijopleiding bijna heeft voltooid kunt u tussentijdse toetsen bij het CBR reserveren. Deze komen via de TOP internetkoppeling automatisch in uw systeem te staan. Mocht er op dat tijdstip al een rijles gepland zijn, dan krijgt u daar direct een melding van.

Hetzelfde geldt voor het rijexamen. Zodra u dat reserveert via CBR Top Internet, wordt het betreffende examen automatisch in uw planning geplaatst.

Machtiging

Zodra een leerling uw rijschool machtigt per DigiD, krijgt u via de top internet koppeling een melding in PlanRijles. U kiest vervolgens of u de leerling wil toevoegen aan uw eigen administratie. Alle gegevens die het CBR verstrekt zijn al automatisch ingevuld. Hierdoor is de leerlinginformatie in veel gevallen al compleet.

Examenuitslagen

Ook de uitslag van de examens en toetsen worden via de top internet koppeling met PlanRijles gesynchroniseerd. Na het examen heeft ziet u direct hoe uw leerling op de verschillende onderdelen heeft gescoord.

Google Play klein
appstore klein

Probeer onze software zelf