CBR TOP Internet Koppeling - Flexpulse Rijschoolsoftware

CBR TOP Internet Koppeling

top internet koppeling

Top Internet Koppeling

De rijschoolsoftware PlanRijles synchroniseert automatisch met het CBR Top Internet systeem. Hierdoor worden automatisch alle gemachtigde leerlingen aan je leerlingenadministratie toegevoegd. Daarnaast worden alle ingeplande examens en tussentijdse toetsen in de planning van de juiste instructeur geplaatst. Hierdoor voorkom je dubbele boekingen. Ook kun je de examens en toetsen overzichtelijk rond de rijlessen plannen.

Machtiging

Zodra een leerling jouw rijschool machtigt per DigiD, krijgt je via de top internet koppeling een melding in PlanRijles. Je kiest vervolgens of je de leerling wil toevoegen aan je eigen administratie. Alle gegevens die het CBR verstrekt zijn al automatisch ingevuld. Hierdoor is de leerlinginformatie in veel gevallen al compleet.

Examen & Tussentijdse toets

Als de leerling zijn rijopleiding bijna heeft voltooid kun je tussentijdse toetsen bij het CBR reserveren. Deze komen  geheel automatisch via de TOP internetkoppeling  in de agenda van de juiste instructeur te staan. Mocht er op dat tijdstip al een rijles gepland zijn, dan krijgt je daar direct een melding van.

Hetzelfde geldt voor het rijexamen. Zodra je deze reserveert via CBR Top Internet, wordt het betreffende examen automatisch in de juiste planning geplaatst.

Examenuitslagen

Ook de uitslag van de examens en toetsen worden via de top internet koppeling met PlanRijles gesynchroniseerd. Na het examen heeft zie je direct hoe jouw leerling op de verschillende onderdelen heeft gescoord.

 

Google Play klein
appstore klein

Probeer onze software zelf