CBR TOP Internet Koppeling - Flexpulse Rijschoolsoftware

CBR TOP Internet Koppeling

Animatie mogelijkheden Flexpulse
top internet koppeling
Top Internet Koppeling

De rijschoolsoftware PlanRijles synchroniseert automatisch met het CBR Top Internet systeem. Hierdoor worden automatisch alle gemachtigde leerlingen aan uw leerlingenadministratie toegevoegd. Daarnaast worden alle ingeplande examens en tussentijdse toetsen in de planning van de juiste instructeur geplaatst. Hierdoor voorkomt u dubbele boekingen. Ook kunt u de examens en toetsen overzichtelijk rond de rijlessen plannen.

Machtiging

Zodra een leerling uw rijschool machtigt per DigiD, krijgt u via de top internet koppeling een melding in PlanRijles. U kunt vervolgens kiezen of u de leerling wil toevoegen aan uw eigen administratie. Alle gegevens die het CBR verstrekt worden automatisch aangevuld. Hierdoor is de leerlinginformatie in veel gevallen al compleet.

Tussentijdse toets & Examen

Als de leerling vervolgens zijn rijopleiding bijna heeft voltooid kunt u tussentijdse toetsen bij het CBR reserveren. Dit komt via de TOP internetkoppeling automatisch in uw systeem te staan. Mocht er op dat tijdstip al een rijles gepland zijn, dan krijgt u daar direct een melding van.

Hetzelfde geldt voor het rijexamen. Zodra u dat reserveert via CBR Top Internet, wordt het betreffende examen automatisch in uw planning geplaatst.

Examenuitslagen

Ook de uitslag van de examens en toetsen worden via de top internet koppeling met PlanRijles gesynchroniseerd. Na het examen heeft u direct inzage hoe uw leerling op de verschillende onderdelen heeft gescoord

Google Play
appstore

Probeer onze software nu zelf!

Gratis en vrijblijvend 4 weken Flexpulse Rijschoolsoftware uitproberen