Autorijschool Boudewijn Pijnappel uit Oisterwijk over PlanRijles

Autorijschool Boudewijn Pijnappel

 

Logo Boudewijn PijnAppelAutorijschool Boudewijn Pijnappel uit Oisterwijk

Met mijn rijschool werk ik al ruim anderhalf jaar met het planning systeem van Flexpulse. En naar zeer grote tevredenheid.

Maar wat nog veel belangrijker is, de leerlingen zijn er zeer goed over te spreken. Zij kunnen zelf hun rijlessen inplannen en krijgen direct na de gemaakte afspraak per mail een bevestiging. Daarnaast krijgen ze één dag voor de geplande rijles een sms bericht ter herinnering. Zo kan er vrijwel nooit meer iets fout gaan met de afspraken en dat zijn er elke week toch zo’n 40 stuks.
Zelf kan ik er mijn volledige boekhouding op doen.

Daarnaast is de service uitstekend te noemen. Als er iets aan de hand is dan krijg ik direct een medewerker aan de lijn, die me snel en adequaat kan helpen. In het begin heb ik nog een paar tips en trucs gegeven geven om het programma nog beter te laten werken, ze zijn allemaal meegenomen en geïmplementeerd. En zo komen we samen tot een goede samenwerking en goede resultaten.
Ik ben zeer tevreden over Flexpulse en zou de klok niet meer willen terugdraaien naar een handmatige agenda en alle rompslomp erom heen.
Hierbij wens ik Flexpulse veel succes met hun bedrijf en ik zal het planningsysteem zeker aanraden bij collega rijschoolhouders.

Met vriendelijke groet,
Boudewijn Pijnappel