Agendasysteem rijschool

Agendasysteem rijschool

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Twee weken gratis uitproberen

Een handig en compleet agendasysteem voor jouw rijschool

Een goed agendasysteem is onmisbaar voor je rijschool. Een duidelijke agenda en planning zorgen ervoor dat je rijschool betrouwbaar en professioneel is. Tegenwoordig is het digitaliseren van een agenda voor bedrijven als een rijschool niet meer weg te denken. Met PlanRijles weet je zeker dat je een compleet en gebruiksvriendelijk agendasysteem in huis haalt, ook wanneer je rijschool al met een gedigitaliseerde agenda werkt. Waarom? Omdat niet alleen de agenda en planning onderdeel zijn van de software, maar ook vele andere financiële en administratieve zaken.

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

Een agendasysteem voor je rijschool waarmee je echt tijd kunt besparen

Tijdens het geven van rijlessen is het handig dat je een agenda hebt om de planning voor je rijschool bij te houden. Wat is er nu handiger dan dit gewoon op je smartphone te doen? Ook bespaar je veel tijd met administratieve zaken, bijvoorbeeld facturatie, en weet je zeker dat je geen foute planningen maakt. Je kunt eenvoudig de complete agenda voor je rijschool digitaliseren met de handige rijles-app, die op zowel iPhone als Android smartphones te gebruiken is.

Voor instructeurs en leerlingen een must-have

Ieder soort rijschool, van klein tot groot en voor uiteenlopende vervoersmiddelen, kan een agenda digitaliseren met PlanRijles. Voor ieder soort rijschool is de planning in de digitale agenda heel eenvoudig te maken en te beheren. Ook de leerlingen plannen hun rijlessen eenvoudig in, waardoor de communicatie tussen jou en hen soepel verloopt. Het agendasysteem van onze applicatie is voor leerlingen ook handig vanwege automatische herinneringen, waardoor zij niets vergeten en je rijschool niet onnodig tijdverlies lijdt. Daarnaast kunnen zij handig rijlespakketten aanschaffen via iDEAL en is alles controleerbaar voor ouders.

Maak gebruik van de gratis demo

Het agendasysteem en alle andere functionaliteiten kun je twee weken gratis uitproberen bij Flexpulse Rijschoolsoftware. Je kunt bovendien gebruikmaken van de online demonstratie, zodat je precies weet hoe je de agenda voor jouw specifieke rijschool gebruikt en hoe je het digitaliseren ervan gemakkelijk regelt. Heb je vragen? Bel gerust naar 013 – 2600 161 of vul het online contactformulier in.