Administratie rijschool

Administratie rijschool

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Twee weken gratis uitproberen

Software voor de administratie van Jouw rijschool

Regel de administratie van je rijschool met onze applicatie PlanRijles. Of het nu gaat om financiële administratie, de planning van rijlessen of het overzicht van geplande examens en resultaten, Flexpulse Rijschoolsoftware heeft alles op één platform voor jou beschikbaar. Je wil je met jouw rijschool natuurlijk richten op het geven van rijlessen en minder op de administratie. PlanRijles is dan ook een gegarandeerde tijd- en geldbesparing.

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

De administratie van jouw rijschool in een complete applicatie

Je hebt  net een rijles gegeven en moet binnen een kwartier bij de volgende leerling zijn. Op zo’n moment is er uiteraard weinig tijd voor het versturen van een factuur of het plannen van een volgende les. Met onze software zijn dit soort zaken zo geregeld. Of je er nu voor kiest om onderweg, op kantoor of thuis de administratie te regelen, overal heb je een handig overzicht hiervan op je mobiele apparaat. Zowel grote als kleine rijscholen hebben baat bij onze rijschoolsoftware, omdat de functionaliteiten compleet zijn. Wij geven je graag meer uitleg in onze online demonstratie.

Probeer nu gratis

Wij bieden je de mogelijkheid om de software twee weken gratis uit te proberen. Heb je hulp nodig? Dan biedt onze online training uitkomst. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen. Bel naar 013 – 2600 161 of vul het contactformulier in.