Flexpulse lanceert een donkere modus in PlanRijles! - Flexpulse Rijschoolsoftware

Flexpulse lanceert een donkere modus in PlanRijles!

screenshot 2023 11 21 at 12 08 30 leerling 720

Vanaf 22 november 2023 is de dark-modus actief in PlanRijles!

De dark-modus biedt het voordeel dat je ’s avonds in de auto niet meer wordt verblind door de felle lichte achtergronden in PlanRijles. Als je jouw toestel/browser standaard op donkere modus hebt ingesteld, speelt PlanRijles daar nu op in door automatisch de donkere modus te activeren, mits deze is ingeschakeld of op automatisch staat.

Deze nieuwe functie is standaard ingesteld op automatisch, wat betekent dat de dark-modus wordt in- of uitgeschakeld op basis van je toestel/browserinstellingen. Als je meer controle wilt, ga dan naar ‘Overige’ -> ‘Mijn Profiel’, en pas de instellingen aan om de dark-modus standaard aan, uit, of automatisch te zetten.

 

screenshot 2023 11 21 at 12 08 01 kasboek 720a8ee2cb5 0520 cab5 7058 a816452ab7e6

 

Wat veranderd er precies?

Oogvriendelijkheid: De dark-modus maakt PlanRijles vriendelijker voor je ogen. Vooral in ruimtes met weinig licht helpt het gebruik van zachtere, donkere kleuren om oogvermoeidheid en stress te verminderen.

Nachtelijk comfort: Als je ’s avonds of ’s nachts met PlanRijles werkt, ervaar je nu meer comfort. De donkere achtergrond zorgt ervoor dat fel licht minder invloed heeft op je ogen, waardoor je gemakkelijker kunt overschakelen naar rusttijd.

Energiebesparing: Heb je een apparaat met OLED- of AMOLED-scherm? De dark-modus draagt bij aan energiebesparing omdat donkere pixels over het algemeen minder energie verbruiken op dergelijke schermen. Dit betekent een langere levensduur van je batterij.

Focus op inhoud: Met de dark-modus wordt de nadruk gelegd op wat er echt toe doet op het scherm. Storende elementen worden verminderd, wat kan leiden tot een betere concentratie en efficiëntie tijdens het gebruik van PlanRijles.

Aanpassing aan gebruikersvoorkeuren: Jij bepaalt hoe je de dark-modus wilt gebruiken. Schakel het handmatig in, uit of laat het automatisch aanpassen aan je voorkeuren en de omgeving waarin je werkt.

Compatibiliteit met browserinstellingen: De dark-modus van PlanRijles werkt soepel samen met de instellingen van je browser. Als je al gewend bent aan een donkere interface op andere websites, biedt dit een naadloze en consistente ervaring.

 

darkmode leerlingpagina

darkmode agenda

 

Ontdek de gloednieuwe donkere modus in PlanRijles

Wil je de donkere modus in PlanRijles gebruiken?

Geen zorgen, je hoeft niets te doen! De functie is standaard ingesteld op automatisch. Dus, als je de donkere modus al hebt ingeschakeld op je apparaat, of van plan bent dit te doen, zal de functie direct actief zijn.

2ee2877a d48a 19ac 1aa2 d2ba0109097f