PlanRijles in een compleet nieuw jasje - Flexpulse Rijschoolsoftware

PlanRijles in een compleet nieuw jasje

nexus 5 being held car background

PlanRijles heeft een complete make-over gekregen, waardoor de gehele uitstraling een frisse nieuwe look heeft gekregen. De pagina’s hebben nu een frisse en moderne uitstraling. Maar maak je geen zorgen. De functionaliteiten en de werking van PlanRijles zijn grotendeels ongewijzigd gebleven.

Nieuwe tijdlijn(3)

Nieuwe tijdlijn

Wat is er precies veranderd?

  • Het uiterlijk van PlanRijles is vernieuwd met een fris en modern ontwerp.
  • Alle pagina’s worden paginabreed weergegeven, waardoor informatie vaak naast elkaar wordt getoond in plaats van onder elkaar.
  • Er zijn verschillende aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd voor zowel desktop als mobiele weergave, waardoor PlanRijles nog beter op verschillende apparaten te gebruiken is.
  • Op de leerlingpagina is een Interactieve tijdlijn toegevoegd, waarmee je in één oogopslag de status van een leerling kunt bekijken en indien nodig direct actie kunt ondernemen.
  • Er zijn diverse aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd die de gebruiksvriendelijkheid van PlanRijles verhogen.
  • Eigen headerbalken zullen alleen nog maar als reclame-uiting worden getoond in de leerlingenversie van PlanRijles. Dit bespaart kostbare schermruimte die nu benut kan worden voor de verbetering van PlanRijles.

 

mockup of a girl using her white iphone 6 while having a break at the skatepark a14703

mockup of a girl using her white iphone 6 while having a break at the skatepark a14703

Betere ervaring!

Kortom, PlanRijles is niet alleen mooier geworden, maar ook gebruiksvriendelijker en efficiënter. Dat bespaart je ook weer tijd die je aan je leerlingen kan besteden. We zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen je ervaringen met PlanRijles nog verder verbeteren.

Heb je vragen of wellicht ondersteuning nodig?

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en alle eventuele onduidelijkheden weg te nemen. We kijken ernaar uit om je te assisteren of je te ondersteunen tijdens het gebruik van het vernieuwde PlanRijles. Wij zijn bereikbaar via telefoon: 013-2600161 of per e-mail: [email protected].