Flexpulse is een erkend leerbedrijf - Flexpulse Rijschoolsoftware

Flexpulse is een erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf 2

Sinds enige tijd is Flexpulse Rijschoolsoftware een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we elk schooljaar studenten begeleiden tijdens hun stageperiode.

Wij vinden het erg belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

van de jeugd, zodat ze goed voorbereid beginnen aan het werkende leven na hun opleiding. Leren in de praktijk is een goede manier om in de toekomst verzekerd te zijn van goede vakmensen. Flexpulse Rijschoolsoftware draagt hier natuurlijk graag aan bij.

Door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zijn we erkent als bevoegd leerbedrijf voor stages en leerbanen. Dat we nu een erkend leerbedrijf zijn, betekent dat we voldaan hebben aan de volgende voorwaarden:

  1. We bieden studenten een goede en veilige werkplek. Hij of zij oefent met de werkzaamheden die horen bij het beroep waarvoor de student in opleiding is. In ons geval is dat vaak een opleiding die te maken heeft met het ontwikkelen van software.
  2. Daan (Technisch Directeur van Flexpulse) verzorgt de praktijkopleiding en is op de hoogte van alle eisen die de opleiding stelt. Als Flexpulse stellen we onze tijd en middelen ter beschikking om de studenten op de werkvloer te begeleiden.
  3. We werken nauw samen met de school en SBB en geven informatie die nodig is om een goede samenwerking te bevorderen.
  4. Onze bedrijfsgegevens staan vermeld op stagemarkt.nl en leerbanenmarkt.nl. Dit zijn de websites waar studenten een stage en/of leerbaan zoeken.

 

Bron: https://www.s-bb.nl/bedrijven/voorwaarden-erkenning/