Doe dit voor een professionele uitstraling naar uw klanten - Flexpulse Rijschoolsoftware

Doe dit voor een professionele uitstraling naar uw klanten

Plan Rijles telefoon

Verschillende klanten van ons geven aan dat zij onder andere voor PlanRijles hebben gekozen, omdat ze professioneler over wilden overkomen. Ze wilden een professionele uitstraling naar de klant. Daarbij geven ze aan dat PlanRijles hieraan bij heeft gedragen. Wilt u dit ook?

Daarom zorgen wij ervoor dat PlanRijles voor leerlingen heel makkelijk en eenvoudig te gebruiken is via een app op de telefoon.Autorijschool Pijnappel uit Oisterwijk en zijn leerlingen zijn tevreden met de leerlingomgeving van PlanRijles:

“Ik heb zeer goede ervaringen met Flexpulse, zij hebben niet alleen een goed product met diverse mogelijkheden, maar ook is de service zeer goed en snel. De leerlingen zijn ook erg te spreken om het feit dat zij zelf de rijlessen kunnen inplannen.
Ik snap dan ook niet goed waarom niet alle rijscholen hiertoe over gaan.”

Wilt u weten hoe de leerlingomgeving van PlanRijles er uit ziet? Bekijk dan onderstaande video:

Daarnaast delen we met u de instructievideo over hoe de leerlingomgeving werkt. Als een leerling nog niet weet hoe de leerlingomgeving werkt, dan kunt u hen verwijzen naar de volgende instructievideo:

Hierin wordt alles uitgelegd over de leerlingomgeving. Ook dit draagt bij aan een professionele uitstraling naar uw leerlingen toe. Daarnaast bespaart het u heel veel tijd, omdat u het niet uit hoeft te leggen. De leerling kan zelf de instructievideo bekijken.

Fijn toch, als uw softwareleverancier u dit werk uit handen neemt en ook hierin voor u tijd bespaart en met u meedenkt? Dat is wat we heel vaak terug krijgen van onze klanten. Zo ook van Autorijschool Maxor uit Lelystad:

“De flexibiliteit en het gebruiksgemak van Planrijles is ongeëvenaard. Ook de service is top, dit vanwege de snelle en prettige communicatie. Planrijles is meer dan een aanvulling, het is een vast onderdeel van de bedrijfsvoering geworden en ik zou niet meer zonder willen!” En van Autorijschool Ron Ouwens uit Breda:
“Super!! Altijd direct een reactie, zeer behulpzaam, vriendelijk en correct. Nemen de tijd voor je vraag en weten ook altijd wel een oplossing. Zeer meedenkend. Absoluut 100% tevreden!”

Wilt u dat wij ook met u meedenken? Vraag dan nu een gratis persoonlijke online demonstratie aan door Marc of Daan via onderstaande link:
https://flexpulse.nl/persoonlijke-online-demonstratie/