Dit is de oplossing als leerlingen de leskaart vergeten - Flexpulse Rijschoolsoftware

Dit is de oplossing als leerlingen de leskaart vergeten

allesineennl4

Een van de rijscholen die gebruik maakt van PlanRijles gaf aan dat hij veel extra werk had om lesadministratie op orde te krijgen. Wat hem vooral extra werk opleverde, was bijvoorbeeld als leerlingen de leskaart of het RIS-boek vergaten mee te nemen.

Als u uw administratie op papier doet, dan zult u dit vast herkennen. Hoe zou het voor u zijn als leerlingen de leskaart of het RIS-boek niet kunnen vergeten, omdat het al in PlanRijles verwerkt zit? Omdat dit volledig digitaal is, heeft u de leskaart of het RIS-boek altijd bij de hand.

Om u nog verder van dienst te zijn, namen wij een instructievideo op over hoe u eenvoudig de voortgangskaart in PlanRijles aanmaakt. Klik op onderstaande link om te zien hoe u de leskaart of de RIS-kaart aanmaakt en/of aanpast:

De video neemt u stap voor stap mee, zodat u dit zelf in PlanRijles kunt aanpassen en altijd de leskaart of het RIS-boek bij u heeft. Makkelijk, toch?

Om te zien hoe u de leskaart gebruikt, klikt u op onderstaande link om de bijbehorende instructievideo te bekijken:

 

Maakt u nog geen gebruik van PlanRijles? Vraag dan nu een gratis demonstratieaccount aan via onderstaande link en ontdek zelf welke voordelen PlanRijles u oplevert:
https://planrijles.nl/registratie/new.php