Zo bespaart PlanRijles u tijd - Flexpulse Rijschoolsoftware

Zo bespaart PlanRijles u tijd

schets2.2

Loopt u ook aan tegen het feit dat u de verantwoording heeft voor het inplannen van de lesuren in plaats van de leerling?

Bent u veel aan de telefoon of te veel lestijd kwijt om afspraken te maken?

Dan gaat de tip in dit artikel u helpen om dat te veranderen, zodat PlanRijles erg tijdbesparend voor u zal zijn.

Door gebruik te maken van PlanRijles en uw leerlingen een account te geven, kunnen zij zelf inloggen en rijlessen inplannen. Wilt u dit niet, dan kunt u dit zelf instellen bij “Geavanceerde Rijschoolinstellingen” onder de kop “Overige”.

Echter, als u leerlingen zelf in laat plannen, dan bespaart u erg veel tijd. Daarom besteden we in dit artikel aandacht aan het inrichten van het leerlinggedeelte van PlanRijles en hoe u lesuren vrij kunt geven, zodat leerlingen dit zelf in kunnen plannen.

Leerling aanmaken met of zonder account
Als u een nieuwe leerling aanmaakt, kunt u uit meerdere leerlingtypes kiezen. Wanneer u kiest voor het type ‘volledig’ zal de leerling automatisch een bericht per e-mail ontvangen met daarin een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat ook hij/zij kan inloggen in PlanRijles.

Indien u een leerling aan wilt maken, maar deze niet de mogelijkheid wilt geven om zelf in te loggen kiest u voor het standaard geselecteerde type ‘geen email’.

De geavanceerde rijschoolinstellingen in uw demonstratieaccount staan op standaardwaarden.
Dat betekent dat er een standaard lesprijs is ingesteld, een standaard logo en leerlingen de mogelijkheid hebben zelfstandig te reserveren (op uren die u vooraf vrij geeft).

Indien u dit laatste niet op prijs stelt kunt u dit uitschakelen in het menu “Geavanceerde Rijschoolinstellingen” via het menu “Overige”. In dit menu staan meer instellingen die slechts eenmalig ingevuld dienen te worden. Het staat u vrij om deze instellingen te wijzigen.

Neem bij vragen hierover contact met ons op, wij kunnen u indien gewenst helpen met deze instellingen.

Graag delen we twee instructievideo’s met u die u helpen bij het indelen van uw agenda agenda en bij het vrijgeven van uw uren. De uren die u vrijgeeft, zijn de uren die uw leerlingen in uw agenda in kunnen plannen.

In de eerste instructievideo leggen we u uit hoe u uw uren in PlanRijles vrijgeeft met betrekking tot dagroosters:

In de tweede instructievideo leggen we uit hoe u uw uren in PlanRijles vrijgeeft met betrekking tot weekroosters:

Wilt u nog meer overzicht, minder administratieve last en tijd besparen? Vraag dan nu om een gratis demonstratieaccount aan via onderstaande link:
https://planrijles.nl/registratie/new.php?