Op deze manier zorgt u voor meer rust en overzicht in uw betalingen - Flexpulse Rijschoolsoftware

Op deze manier zorgt u voor meer rust en overzicht in uw betalingen

Betalingsmogelijkheden PIN Automaat Flexpulse

Als u op dit moment een rijschool heeft, dan herkent u dit wel. Het hebben van een rijschool brengt veel werk aan administratie met zich mee.

Vooral het sturen van herinneringen en het bellen naar mensen die facturen open hebben staan, kost veel tijd. Die tijd steekt u liever in meer rijlessen geven, zodat u meer omzet draait of aan zaken die echt belangrijk voor u zijn.

 

Wij vroegen onze klanten wat PlanRijles hen tot nu toe al heeft opgeleverd. Daar kwamen vaak antwoorden uit die te maken hadden met het factureren en de snellere betalingen.

Antwoorden die wij zoal terug kregen, waren:

  • “Rust en meer cashflow.”
  • “Tijdsbesparing in zowel het inplannen van de rijlessen als het factureren en alles wat daarmee verband houdt.”
  • “Meer tijd voor onszelf, overzicht in de betalingen en daar hoef je niets voor te doen. Door de mogelijkheid van iDeal wordt er nu beter en sneller betaald.”

 

Daarom delen wij graag in dit artikel de mogelijkheid met u om gebruik te gaan maken van iDeal, als u gebruik maakt van PlanRijles. Wij werken dus samen met betalingspartner Mollie om iDeal betalingen uit te kunnen voeren.

Als u iDeal koppelt met uw PlanRijles account, dan zal er dus beter betaald worden door uw leerlingen. Dit beamen alle rijscholen die met Mollie werken.

 

De betaallink van Mollie wordt gekoppeld aan uw factuur, waardoor u automatisch bericht krijgt als een betaling is ontvangen. Daarnaast ontvangt u ook bericht als u geen betaling heeft ontvangen. Zo hoeft u niet telkens uw administratie te checken, maar laat u het systeem voor u werken. Dat scheelt stress en levert u dus meer rust, overzicht en tijd op.

 

Vanwege onze samenwerking met betalingspartner Mollie kunnen de iDeal kosten lager worden gehouden dan wanneer u zelf een iDeal contract aangaat met uw eigen bank.

Onder andere Monique van Noordt Rijopleidingen uit Rhoon kan niet meer zonder PlanRijles:
“Zeer goed en makkelijk in gebruik. Het scheelt ook heel veel tijd in administratie. Alles gaat automatisch en de leerlingen vergeten geen les meer door de e-mail 24 uur van te voren. Facturen die makkelijker betaald worden door de leerling via iDeal. Ik kan niet meer zonder!”

 

En ook Nico Deen uit Oranjewoud vindt het werken met PlanRijles een verademing:
“Wat een verademing, sinds ik met planrijles werk heb ik veel meer tijd om dingen voor mijzelf te doen. Alle lessen zijn van te voren ingekocht. Nooit meer een incassobureau inschakelen, wat een genot. Leerlingen gaan zelf inplannen, dus geen discussie meer over verkeerde afspraken.
En als er wat is, even bellen met Flexpulse en het wordt als het kan dezelfde dag nog opgelost, top.”

 

Maakt u nog geen gebruik van PlanRijles en wilt u onderzoeken welke voordelen het systeem u oplevert, zoals snellere betalingen door uw leerlingen en dus meer overzicht en rust?

Vraag dan nu een gratis demonstratieaccount aan via onderstaande link:
https://planrijles.nl/registratie/new.php