Voorstellen medewerker: Shan - Flexpulse Rijschoolsoftware

Voorstellen medewerker: Shan

Shan klein

Waar woon je?

Tilburg

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd game ik graag samen met mijn vrienden. We gamen online en praten met elkaar via een headset. Daarnaast ga ik af en toe golfen bij het golfpark van de Efteling. Dit doe ik samen met mijn vader of met vrienden.

Wat is jouw functie bij Flexpulse?

Junior programmeur

Wat precies zijn jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden? En waar help je de klanten mee?

Voor Flexpulse ben ik vooral bezig met programmeren, het verbeteren van bepaalde functionaliteiten en het toevoegen van extra functionaliteiten in PlanRijles.

Als je op een verjaardag bent en iemand vraagt je wat je voor werk doet, wat antwoord je dan?

Dit zou ik vertellen: Ik werk op dit moment bij het softwarebedrijf Flexpulse. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor rijscholen. De software neemt al het administratieve werk over van de rijschool, waardoor de rijschool zijn focus elders kan hebben.

Waar ben je goed in met betrekking tot het werk bij Flexpulse?

Ik kan goed samenwerken met andere collega’s. Ben altijd goed gefocust op mijn werk en probeer altijd tot het uiterste te gaan.

Waarom heb je voor dit werk gekozen?

Ik heb voor dit werk gekozen, omdat ik het leuk vind om te programmeren. Ik volg een game development opleiding in Eindhoven, dus het leek me een mooie kans om nog meer te leren.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Flexpulse te werken?

Marc had mij uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Flexpulse. Ik was erg geïnteresseerd in het ontwikkelen en programmeren van webapplicaties. Bij ons op school leren we maar een klein deel van het programmeren, maar ik wil veel meer leren.

Hoe ervaar je het werken bij Flexpulse?

Ik vind het een prettige werkplek. Ik kan zelf mijn uren bepalen. Ik krijg goede hulp als ik dat nodig heb en ik kan er veel leren. En ik word er ook nog goed voor betaald.