Wat als examen via TOP niet in de agenda verschijnt? - Flexpulse Rijschoolsoftware

Wat als examen via TOP niet in de agenda verschijnt?

Top Internet koppeling

In PlanRijles is er automatisch een koppeling met het CBR top internet systeem. Door deze koppeling worden machtigingen, examens, toetsen en uitslagen automatisch gesynchroniseerd. Om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld een examen vanuit het CBR top internet systeem automatisch in uw administratie komt, is het belangrijk dat u een koppeling heeft met dit systeem. Hoe u dat doet, kunt u gemakkelijk bekijken in onze instructievideo. Klik hier om deze video te bekijken.

 

Animatie mogelijkheden Flexpulse

Het kan wel eens voorkomen dat een examen vanuit de TOP-koppeling niet in de agenda van een leerling verschijnt. Dit kan ook gebeuren als u al wel de koppeling hebt gemaakt met het CBR top internet systeem. Meestal is dan het CBR-kandidaatsnummer van de leerling niet ingevuld. Dat betekent dat de machtiging van deze leerling nog niet verwerkt is. U als rijschoolhouder dient de machtiging te bevestigen. Hoe u dat doet, wordt ook uitgelegd in de instructievideo.

Als u de machtiging van de leerling bevestigd heeft, dan dient u opnieuw te synchroniseren door op de knop ‘Handmatig Synchroniseren’ te klikken op de pagina van CBR-instellingen. Hierdoor zal het examen vanuit het top internet systeem van het CBR wel in de agenda verschijnen.

Heeft u nog geen account van PlanRijles en wilt u graag zien hoe ons systeem voor u kan werken? Vraag dan nu een gratis demonstratie-account aan door hier te klikken.