Medewerker Rijschoolsoftware: Selma - Flexpulse Rijschoolsoftware

Medewerker Rijschoolsoftware: Selma

Logo Voorrang kader

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Tilburg. Daar woon ik nu nog steeds.

Functie

Ik ben social media expert binnen Flexpulse.

Wat doe je in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het heel fijn om te hardlopen. Dat doe ik twee keer in de week. Daarnaast ga ik één keer per week zwemmen. Verder breng ik mijn tijd vooral door samen met mijn vriend, met vrienden en met familie. Ik lees graag boeken, vooral de boeken van Karin Slaughter.

Wat zijn jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

Binnen Flexpulse houd ik me voornamelijk bezig met de social media en het schrijven van nieuwsartikelen. Mijn taak is het verzorgen dat rijscholen het bedrijf Flexpulse, de medewerkers van Flexpulse en de werkwijze van Flexpulse leren kennen. Daarnaast spreek ik (nieuwe) instructievideo’s in van PlanRijles.

Waar help je de klanten het meeste mee?

De klanten help ik het meeste door het inspreken van de instructievideo’s. Daarin help ik hen (nieuwe) functies van PlanRijles te begrijpen en te gebruiken. Daarnaast help ik klanten op social media door hen op de hoogte te brengen van de (gebruiks)mogelijkheden van PlanRijles. Ik informeer hen over bijvoorbeeld updates. Daarnaast schrijf ik nieuwsartikelen waarin ik functionaliteiten van de software verder uitleg en/of waarin ik tips geef over het voeren van een rijschool, zoals marketingtips, timemanagementtips, social media tips, et cetera.

Als je op een verjaardag bent en iemand vraagt je wat voor werk je doet, wat vertel je dan?

Gelukkig zit bijna iedere wel op een social media platform. Mensen weten dus wat het is. Ik vertel hen dat ik de social media van Flexpulse beheer. De meeste mensen weten dan wat ik doe.

Wat is jouw specialiteit?

Wat me goed afgaat met betrekking tot de social media beheer is dat ik meestal  inspiratie heb voor de berichten op social media en de nieuwsartikelen. Daarnaast ben ik erg klantgericht. Dat betekent voor mij dat op het moment dat er een vraag van een klant binnen komt via social media, ik daar onmiddellijk mee aan de slag ga. Samen met Marc en Daan kijken we hoe we deze klant zo goed mogelijk kunnen helpen en ondersteunen. We gaan samen op zoek naar een oplossing en daar draag ik mijn steentje aan bij.

Waarom heb je voor dit werk gekozen?

Ik vind het erg leuk om te zien als een bedrijf steeds meer volgers krijgt en steeds meer interactie met de volgers krijgt. Ik vind het leuk om Flexpulse op de kaart te zetten als een expert op het gebied van rijschoolsoftware. Daar word ik erg blij van.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Flexpulse te werken?

Via Daan ben ik bij Flexpulse terechtgekomen. Flexpulse vind ik een heel fijn bedrijf. Ze staat voor kwaliteit en wil oprecht het beste voor haar klant. Marc en Daan denken in oplossingen en in mogelijkheden. Als een klant een probleem/vraag heeft, dan gaan ze kijken wat ze voor die klant kunnen betekenen, in plaats van direct nee te zeggen. Dat vind ik belangrijk als ik voor een bedrijf werk. Daarnaast is de samenwerking met Marc en Daan erg prettig en voel ik me thuis in het team. Ik heb de vrijheid om te werken wanneer en waar ik wil. Ook al zit ik niet altijd op kantoor, de communicatie verloopt nog steeds makkelijk en snel. Dat vind ik erg prettig.

Wat is jouw grootste uitdaging op het werk?

Mijn grootste uitdaging in het werk en meteen het leukste wat ik vind, is volgers uitdagen om de interactie op social media met Flexpulse op te zoeken. Mijn grootste uitdaging is de vraag hoe ik de rijscholen kan bereiken en vertrouwd kan maken met Flexpulse en ons systeem PlanRijles. Dat is meteen ook het leukste aan mijn werk, de mogelijkheden vinden om dat te bereiken.

Wat vind jij verder nog belangrijk in jouw werk?

Ik vind het belangrijk dat ik me op mijn gemak voel bij, dat ik uitdaging heb en dat ik het werk leuk vind. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de klant voorop staat en dat er in mogelijkheden en oplossingen gedacht wordt. De vrijheid vind ik ook prettig. En dat alles vind ik gelukkig terug bij Flexpulse.

 

Wilt u Flexpulse Planrijles beter leren kennen?

Probeer Flexpulse gratis uit