Medewerker Rijschoolsoftware: Nina - Flexpulse Rijschoolsoftware

Medewerker Rijschoolsoftware: Nina

Medewerkster Flexpulse Nina

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Tilburg.

Wat is jouw functie binnen Flexpulse?

Ik ben software developer.

Wat doe je in jouw vrije tijd?

Ik vind games leuk. Mijn favoriete game is Far Cry 3. Spannende boeken lees ik ook graag. Op dit moment is David Baldacci mijn favoriete schrijver. En puzzelen, ik vind het het leukst als er veel te doen is in een puzzel, dus niet dat er hele stukken blauwe lucht zichtbaar zijn. Ik heb ook van die Cluedo puzzels, er zit dan een verhaaltje bij. Zo’n puzzel geeft dan aanwijzingen over wie de dader is bijvoorbeeld.

Wat zijn jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

Voor het grootste deel houd ik me bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies, het verbeteren van bestaande functies en soms hier en daar een bug uit PlanRijles halen. Daarnaast neem ik de telefoon op als het nodig is en sta ik klanten te woord.

Waar help je de klanten het meeste mee?

Over het algemeen houd ik me bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en updates binnen PlanRijles. Als ik klanten aan de telefoon heb dan help ik hen als ze iets willen weten over de functionaliteiten binnen PlanRijles of hoe ze iets moeten doen in het systeem.

Als je op een verjaardag bent en iemand vraagt je wat voor werk je doet, wat vertel je dan?

Ik vertel op een verjaardag dat ik voor een softwarebedrijf werk dat software ontwikkelt voor rijscholen.

Wat is jouw specialiteit?

Ik kan goed tussen de regels door lezen. Hierdoor kan ik verzoeken vanuit klanten omzetten in goede en bruikbare functionaliteiten voor PlanRijles.

Waarom heb je voor dit werk gekozen?

Ik houd van programmeren en ik vind het heel leuk om dingen te maken en daar het resultaat gelijk van te kunnen zien. Daarnaast kan ik creativiteit en logica kwijt in mijn werk.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Flexpulse te werken?

Flexpulse is een hartstikke goede werkgever. Ik ben heel blij met deze baan, want ik vind het hartstikke leuk om te doen. De sfeer op kantoor is altijd heel fijn. Het is een fijne werkplek.

Wat is jouw grootste uitdaging op het werk?

Als ik updates moet ontwikkelen die toepassing hebben op de gehele software. Inmiddels zijn er  meer dan duizend pagina’s in PlanRijles actief. Als er dan een wijziging moet worden gedaan die op veel van deze pagina’s betrekking heeft, dan is dat soms een uitdaging. Dan moet ik goed checken of het op de andere pagina’s nog steeds allemaal naar behoren functioneert.

Wat vind jij verder nog belangrijk in jouw werk?

Om plezier te hebben in wat ik doe en mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn en dat we een zo goed mogelijk product kunnen neerzetten. Wat ik belangrijk vind in een werkgever is dat ze mij respecteren. Dat zit bij Flexpulse wel goed.

Wilt u Flexpulse Planrijles beter leren kennen?

 

Probeer Flexpulse gratis uit