Altijd de meest recente informatie van het CBR in uw administratie in Planrijles - Flexpulse Rijschoolsoftware

Altijd de meest recente informatie van het CBR in uw administratie in Planrijles

PlanRijles Ingeplande examens en tussentijdse toetsen

Als rijschoolhouder is het voor u natuurlijk prettig als de informatie vanuit het CBR in Planrijles up to date is. Daarom synchroniseert het systeem vijf keer per dag de gegevens automatisch. Daarnaast kunt u zelf het systeem laten synchroniseren door op de knop ‘CBR synchronisatie’ te klikken. U beschikt dus altijd over de meest recente gegevens voor wat betreft ingeplande examens, tussentijdse toetsen en uitslagen van recente examens.
In dit artikel leggen we u uit hoe u het CBR Top Internet Systeem zelf kunt synchroniseren.

In het linker hoofdmenu staat onder de kop ‘Administratie’ de knop ‘examens/TTT’, zoals u op de afbeelding hieronder ziet. Op deze pagina kunt u zien of er ingeplande examens of tussentijdse toetsen zijn. Daarnaast treft u hier de uitslagen van recente examens.

 

Synchronisatie met CBR Top Internet

 

Bovenin kunt u klikken op de knop ‘CBR synchronisatie’. Hiermee kunt u handmatig met het CBR Top Internet Systeem synchroniseren. De knop ziet u op de afbeelding hierboven. U komt vervolgens op de pagina terecht waar u de gegevens kunt synchroniseren.

 

Automatisch bijwerken met CBR Top koppeling

 

Als u klikt op de knop ‘Synchroniseer examens’ worden enkel de examens gesynchroniseerd. Als u klikt op de knop ‘Synchroniseer alles’ synchroniseert Planrijles de hele CBR koppeling. Met de eerste optie werkt u de gegevens sneller bij dan met de tweede optie. Flexpulse begrijpt dat het prettig voor u is als de gegevens uit zichzelf bijgewerkt worden. Daarom hebben wij het systeem zo ontwikkeld dat Planrijles voor u automatisch vijf keer per dag de CBR koppeling synchroniseert.

Als u klikt op de knop ‘Machtigingen’, dan gaat u naar de pagina met een overzicht van alle openstaande machtigingen.

 

Verwerken van machtigingen van leerlingen

 

Op de vorige pagina, de pagina ‘Examens/TTT’ vindt u tevens de knop ‘CBR aanvraag’. Als u hier op klikt, kunt u een aanvraag tot synchroniseren indienen bij het CBR voor uw leerling.

Naast de knop ‘CBR aanvraag’ vindt u de knop ‘Theorie Examens Overzicht’. Op deze pagina treft u een overzicht van leerlingen die vanuit het CBR Top Internet zijn herkend en die Planrijles dus automatisch synchroniseert.

Mocht u een leerling willen verwijderen uit het overzicht, dan klikt u op de prullenbak voor de naam van de leerling. Mocht u de gegevens van deze leerling later nog nodig hebben, dan moet u de CBR gegevens van deze leerling handmatig invullen.

Wilt u de instructievideo zien over de CBR-koppeling? Klik dan op onderstaande link:
Video Examens & CBR koppeling.

Wilt u meer informatie en zelf ontdekken hoe Planrijles voor u kan werken? Vraag dan nu een gratis demonstratie-account en/of een gratis demonstratie op locatie aan
Natuurlijk is het ook mogelijk een online demonstratie aan te vragen.

 

Klik op onderstaande knop en vul snel uw gegevens in:

Probeer Flexpulse Rijschoolsoftware nu gratis