Welke voordelen levert Planrijles u op? - Flexpulse Rijschoolsoftware

Welke voordelen levert Planrijles u op?

Plan Rijles telefoon in auto

Probeer een individuele online demonstratie

Mogelijk ziet u regelmatig berichten van Flexpulse over Planrijles voorbij komen op social media of op een andere plek. Of misschien heeft u collega’s al wel eens over Planrijles horen praten. Het kan zijn dat u interesse heeft en nog geen demo-account heeft aangevraagd. Misschien wilt u eerst weten wat Planrijles u oplevert. Daarom hebben wij de voordelen voor u hieronder op een rijtje gezet.

Planrijles bespaart u maar liefst vijf uur per weekTijd besparen onderweg

Als u gebruik maakt van Planrijles en u geeft fulltime rijles, dan bespaart u maar liefst vijf uur per week. Dit is vijf uur per week die u minder kwijt bent aan leerlingen nabellen, afspraken inplannen, checken of de facturen wel betaald zijn, et cetera. U kunt dit allemaal vanuit uw auto doen. Deze vijf uur per week kunt u vullen met extra rijlessen. Dat betekent voor u extra omzet en daardoor extra winst. Dan heeft u de investering voor Planrijles er al direct uit en houdt u zelfs meer over.

Met Planrijles bespaart u op de kosten van de boekhouder/accountant

Door gebruik te maken van Planrijles staat alles automatisch en gestructureerd op een rijtje. U geeft uw boekhouder/accountant gratis toegang tot uw gegevens in het systeem. De boekhouder is veel minder tijd kwijt met uw boekhouding, omdat alles in een duidelijk overzicht is terug te vinden. Hierdoor bespaart u geld.

De investering in Planrijles is geheel aftrekbaar

Flexpulse animatie geen vast contractDe maandelijkse kosten voor het gebruik van Planrijles zijn geheel aftrekbaar.
Dat betekent dat u netto nog minder betaalt voor Planrijles. Samen met de vijf uur die u extra per week bespaart voor meer rijlessen, levert u dus nog meer omzet en nog meer winst op.

Een leerling mist nog minder vaak zijn/haar rijles

Uw leerlingen ontvangen automatisch een herinnering met betrekking tot geplande lessen. Dit betekent dat het minder vaak zal voorkomen dat een leerling zijn/haar rijles mist. Daardoor houdt u meer tijd over, omdat uw afspraken in het algemeen zullen doorgaan.

Leerlingen kunnen gemakkelijk zelf plannenMobiele apps voor rijschoolsoftware

Leerlingen kunnen zelf inloggen in Planrijles. Zij kunnen dus zelf de rijlessen inplannen. Dat scheelt u veel tijd in leerlingen nabellen om een afspraak te plannen en/of het scheelt u tijd in de lesauto om een nieuwe afspraak te plannen. Leerlingen kijken wanneer zij tijd hebben en plannen meteen nieuwe lessen in. Daardoor hoeven ze u niet te bellen. Dat scheelt u veel tijd buiten de lessen om.

Tussentijdse toetsen, het examen en uitslagen automatisch in PlanrijlesCBR Top koppeling

Planrijles heeft een koppeling met het CBR. Een leerling kan u door middel van zijn/haar DigiD machtigen om gegevens vanuit het CBR automatisch naar Planrijles over te brengen. Zodra u de leerling toevoegt aan uw administratie en het registratienummer invult, worden alle gegevens die het CBR verstrekt automatisch aangevuld.  Hierdoor is de informatie van elke leerling in veel gevallen al compleet. Indien u tussentijdse toetsen en examens bij het CBR reserveert, dan komt dit automatisch in Planrijles te staan. Daarnaast synchroniseert de koppeling ook de uitslagen van de examens en toetsen. U ziet direct na het examen hoe uw leerling op de verschillende onderdelen heeft gescoord.

Vorderingskaarten per leerling bijhouden

Tijdens de rijlessen houdt u direct een digitale vorderingskaart bij in het systeem. Dit doet u per leerling. U heeft dus altijd alle gegevens van een leerling bij de hand die u nodig heeft. Vorderingen en andere gegevens van een leerling kunt u niet meer vergeten.

De hele debiteurenadministratie in één systeem

Met Planrijles heeft u uw gehele debiteurenadministratie, inclusief betalingsherinneringen, in één systeem. Zo heeft u een makkelijk overzicht. U kunt tevens uw boekhouder geheel kosteloos toegang geven tot de financiële gegevens, zodat de boekhouder gemakkelijk en snel de administratie bij kan houden en eventueel de btw- en inkomstenbelastingaangifte kan doen.

Planrijles heeft een koppeling met onderstaande boekhoudpakketten

Planrijles heeft een koppeling met onderstaande boekhoud software voor uw boekhouding:

  • Exact
  • Exact Globe
  • Snelstart
  • Twinfield
  • Excel-bestanden

Wanneer uw boekhoudpakket (nog) niet wordt ondersteund door een koppeling in Planrijles, dan kunnen wij alsnog eenvoudig uw administratie overzetten. U exporteert uw administratie en boekingen naar CSV bestanden in Excel en wij zetten dat over in Planrijles. Uiteraard staan wij voor u klaar om u hierbij te helpen.

De software is geschikt voor alle mobiele Foto verzameling Apple Flexpulse websiteapparatuur

Planrijles werkt op alle mobiele apparatuur en natuurlijk ook op de computer. Het enige wat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding. Om gebruik te maken van de app typt u “planrijles.nl” in de browser van het apparaat in en u logt in met uw eigen gebruikersgegevens. Het systeem past zich vanzelf aan de grootte van uw beeldscherm aan.

Gratis en vrijblijvend een demonstratie op locatie voor iedereen

Of u nou een grote of een kleine rijschool heeft, het team van Flexpulse komt graag geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om een demonstratie van ons product op locatie te geven. Daarna beslist u zelf of u de overstap naar ons wilt maken of niet.

Goede begeleiding bij al uw vragen Helpdesk

Flexpulse heeft veel verschillende instructievideo’s opgenomen waarin wij stap voor stap uitleggen hoe Planrijles werkt. Komt u er nog niet uit? Dan klikt u op de betreffende pagina op het vraagteken, rechts boven in het scherm. U klikt vervolgens op ‘Vraag stellen’ en dient direct een hulpverzoek in bij onze helpdesk. U ontvangt hier dezelfde dag en vaak al vrijwel direct een reactie op. Op deze manier zorgt Flexpulse ervoor dat u altijd zo snel mogelijk weer vooruit kunt in Planrijles. Komt u er desondanks nog niet uit, dan staat het team van Flexpulse u uiteraard graag telefonisch te woord om u te helpen met al uw vragen.

De eerste drie maanden 50% korting

De eerste drie maanden krijgt u maar liefst 50% korting op het maandbedrag om Planrijles te gebruiken. Daarnaast betaalt u geen opstartkosten (ter waarde van €124,95).

Maandelijks opzegbaar

Maakt u de overstap naar Planrijles en blijkt dat het systeem toch niet helemaal bij u past? Ook dan wil Flexpulse het beste voor u. Daarom werken wij niet met jaarcontracten en/of andere vaste contractvormen, maar is Planrijles gewoon maandelijks opzegbaar.

Zorgeloos overstappenOverstap aanbieding

Wilt u overstappen naar Flexpulse Planrijles en heeft u nog een contract lopen bij een andere aanbieder? Dat is geen probleem bij Flexpulse. U kunt gratis en zonder opstartkosten (ter waarde van €124,95) gebruik maken van Planrijles, zolang uw contract nog loopt bij uw huidige leverancier. U gaat pas betalen voor Planrijles als uw contract bij uw huidige aanbieder afloopt. Flexpulse helpt u graag met het opzeggen van uw huidige contract en met de complete overstap naar Planrijles.

Een alles-in-één pakket, zonder extra kosten

De investering die u maandelijks doet in Planrijles is inclusief toekomstige updates en biedt u toegang tot alle functionaliteiten van het pakket. U hoeft dus niets extra’s te betalen, zodra u gebruik wilt maken van een extra functionaliteit of van een nieuwe update. Extra modules of aanvullende pakketten hoeft u dus niet aan te schaffen. Uw gehele administratie wordt geautomatiseerd in dit totaalpakket van Planrijles.

Facturen eenvoudig opsplitsen en verzenden

Met Planrijles is het opsplitsen en verzenden van facturen kinderspel. Facturen worden eerder voldaan, doordat leerlingen gemakkelijk via Ideal kunnen betalen. Deze betaling koppelt het systeem direct aan de betreffende factuur, waardoor u uw bankrekening niet meer hoeft te controleren op de betaling.

Vanaf vier instructeurs is een korting mogelijk

Heeft u een grotere rijschool met meerdere instructeurs? Dan is het wellicht mogelijk om korting te krijgen op het maandbedrag voor het gebruik van Planrijles. Wij gaan hier graag met u over in gesprek.

Wilt u zelf ervaren welke voordelen Planrijles u oplevert?PlanRijles Rijschoolsoftware op Macbook

Wilt u zelf ervaren welke voordelen Planrijles u oplevert? U kunt Planrijles geheel vrijblijvend en gratis vier weken lang uittesten. U krijgt toegang tot alle mogelijkheden die ons systeem u kan bieden.
U kunt zelf zien en ervaren wat bij u past en hoe dit het beste voor u werkt.

Probeer Flexpulse Rijschoolsoftware gratis!